Back to school met Olliewood

Heerlijk weer allemaal in het ritme? Nou, hier nog niet bepaald hoor. De avonden worden enorm gerekt (lees; nu nog twee dolle peuters boven), de nachten zijn kort (hoewel het wel al snel donker is, en mijn geduld soms nog wat korter ;-). Maar gelukkig is dat hopelijk maar een fase, zoals men altijd zegt als je het even niet meer weet. Ach, het zal er bij horen..

Dag zomergarderobe..

Peuterpubers of niet, ik ben sinds we weer terug naar school gaan ook weer volop bezig met het volgooien van de kinderkledingkasten. Enkele items van de lente passen nog, maar met een flinke groeispurt van mijn kleine man was het hard nodig om weer een (flinke) aanvulling te geven aan de kasten. Dag zomerspullen, jullie zijn helaas veel te weinig gedragen. Hallo winterkleding.. sweaters die we al dragen, dikke vesten en ik heb zelfs alweer de maillotjes aangedaan bij C. En eerlijk? Dat nieuwe seizoen lonkt, wat wat is er weer veel moois! Okergeel, smaragdgroen, royal blue, dieprood, maar ook natuurlijk  prints, zwart wit en metallics komen terug in de collecties.

En vullen…

Bij Olliewood hebben ze een super fijn assortiment, waar ik altijd wel kan slagen voor mijn donderduo. Ze zijn eindelijk uit de lastige maat 92, wat zorgde voor een tussenleeftijd van net-geen-baby maar duidelijk ook nog geen kinderkleding leeftijd. Nu ze in maat 92-98 en 98-104 zitten kom je in de grotere kindermaten, en wow; wat hebben we veel keuze! Het lukt me altijd wel om bij Molo te slagen, en Olliewood heeft gelukkig een groot assortiment van dit prachtige merk. Voor C scoorde ik dit fijne outfit met prachtige grijze jurk met witte ruffle aan de onderkant, en een super soepele legging met paardenprint, wat je zowel enorm meisjesachtig als lekker stoer kan combineren, zoals op onderstaande foto.   Hoewel de kids nu groter zijn en dus in meerdere merkjes kunnen, kan ik niet wachten tot ze ook in Scotch Shrunk & Scotch R’belle passen (de jongens- en meisjes afdeling van Scotch & Soda/ Maison Scotch).

Ik vind Maison Scotch voor mezelf super fijne kleding, en kan dus niet wachten dat de twins ook in dit prachtige Amsterdamse merkje kunnen shinen. Mijn grote favoriet is onderstaande mantel; hoe geweldig zou dit voor kleine C zijn? (en check deze luipaard print jas. Echt waarom pas vanaf maat 116? Ik zou deze zó graag willen. Niet alleen voor C dus hè, ook voor mezelf ;-))

Een merkje waar ik seizoen op seizoen blij van word, is Tumble ’n Dry. Ook van dit merk heeft Olliewood een breed assortiment; voor jongens en meiden, van de allerkleinsten tot de schoolgaande kids. Mijn absolute favoriet van dit seizoen is de YAY trui in prachtig okergeel. Vanaf maat 128, dus lucky you als je kids al in de grotere maten zitten. Mocht je een goed alternatief weten, let me know!

 Naast de tientallen merken die Olliewood verkoopt, viel mij dit seizoen nog een merk op: Stones and Bones. Dit merkje koos dit seizoen voor de combinatie van stoer en girly met fijne prints en metallics om te combineren. Ik vind de abstracte unicorn trui waanzinnig, maar werd direct verliefd op dit metallic rokje, goed te zien op mijn gastblog bij Coolestkidontheblog.

Dit zijn mijn favoriete merkjes, maar Olliewood heeft zóveel merken, dat je vast ook je eigen stijl er tussen vindt. Ondanks dat de garderobes zich al snel vullen, weet ik dat ik nog wat longsleeves te kort kom, wat dikkere broekjes. En.. en… Nou ja, shop se!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op