Bedding; Marjorie Minnie dekens

Ik ben gek op knits, buiten Instagramwereld ook wel breisels genoemd;-) Gewoon meer dan fan. Met een hakend zusje (hoera!) krijg ik af en toe prachtige items toe, zoals fijne knuffels en vestjes voor de twins. Ik benijd ze, want zelf ben ik alles behalve geduldig, en was ik ooit na het maken van een shawl -jawel!- zo trots op mezelf dat het helaas ook bij de ene keer is gebleven. Ik zie geregeld fantastische creaties voorbij komen, maar ik ben gewoon niet zo geduldig, en dan kost een dekentje breiden gewoon een eeuwigheid tijd.

Marjorie Minwie?

Gelukkig ontving ik van Marjorie Minnie prachtige monochroom dekens, die perfect passen in het kamertje van de twins. Ik vind ze waan-zin-nig mooi! Een paar maanden geleden vroeg de designer Gaby -ook een twinmom!- mij of ik interesse had om deze prachtige dekens te promoten. How can I say no?! De dekens zijn heerlijk zacht en passen goed bij ons monochroom leventje. De dekens worden allemaal handgemaakt in  een klein Schots spinbedrijfje en is van wolledig (;-)) lamswol, waardoor het waanzinnig zacht aanvoelt. In het Engelse Bath krijgt het zijn laatste finish en dan zijn ze klaar om over heel de wereld verzonden te worden!

Bij ons..

Met de frisse nachten op komst en de twins die op een koud kamertje slapen op het noorden, zijn deze dekens meer dan welkom. Ik heb geen stilliggers en geregeld ligt er dan ook een kindje met voetjes buiten de dekens. Met een extra dekentje (en natuurlijk het extra instoppen voordat ik zelf ga slapen) probeer ik mijn peuterduo toch warm te houden, met puur lamswol blijven ook hun voetjes tegenwoordig heerlijk warm. Tot ze besluiten bij ons weer aan te schuiven in bed, dan..

Korting!

Een tip; wil je deze dekens bestellen, maar wel korting? Tot middernacht *hoera Engelse tijd, voor de late koopsters; je hebt nog een extra uur!* met code ‘YAY20’ krijg je 20% korting op deze dekens. Happy shopping!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op