Wendy & Kids

Wat een raar weer is het! Koud, niet koud, regen, geen regen. Oké dat laatste is best fijn, want we hebben wel even genoeg regen gehad! Genoeg om vandaag even lekker erop uit te gaan! Want na de buien lukte het me om de bakfiets erbij te pakken en erop uit te gaan. Op naar de Wijktuin; dé plek waar mijn twins oneindig kunnen ravotten, kijken naar diertjes en genieten van de overheerlijke honing die we vandaag kochten (zie mijn Instastories voor meer). En natuurlijk deden we dat in stijl. Via Wendy & Kids. O en lees deze blog gauw door, want ik heb een kortingscode voor je 😉

Wendy & Kids

Met een nieuw filiaal geopend, kan Wendy & Kids spreken van een succesformule. Ik snap wel waarom. Deze webshop en prachtige conceptstore hebben een práchtige collectie met merken waar je U tegen zegt. Helaas zit de store niet om de hoek hier, want ik had er maar al te graag willen rondneuzen.  Met merken als Bobochoses, CarlijnQ, Child.ish, Gosoaky, I Dig Denim, Little Hedonist, Les Petits Vagabonds, Maed For Mini, Mingo Kids, Mini Rodini, Phil & Phae, Repose AMS, Sproet & Sprout, Tiny Cottons en 1+  In The Family kun je alle kanten op voor je baby’s, kids of tieners.

New Collections & Stocksale, plus een kortingscode

Bij Wendy & Kids scoor je nu de laatste drops van de bekende grote merken als Bobo Choses, Mini Rodini en Tiny Cottons, maar ook kleinere merkjes met een prachtige collectie zoals Les Petits Vagabonds, Maed For Mini en Phil & Phae vind je er. J draagt in de foto’s de Captain Sweater van Bobo Choses in maat 4-5 jaar. Hij valt breed en kort, zoals de meeste modellen van Bobo. Ik raad zeker een maat groter aan als je hem oversized wil. De stof is van binnen ongelooflijk zacht, en het fijne aan dit soort sweaters is dat je het vrijwel het gehele jaar door kan dragen. Vandaag kon hij er zo mee naar buiten, in de winter met een shirt of blouse eronder. De typische vintage feel in combinatie met de stoere sporty touch maken deze sweater nu al een favoriet item uit de najaarsgarderobe. De sweater combineerde ik met een Tiny Cottons broekje en gele Bergsteins, om het lekker speels te maken. C draagt een sporty look sweater van Les Petits Vagabonds, die perfect bij haar stoere zilveren Stones & Bones rokje past. Lekker gewaagd en ze kan het super goed hebben! Ik dacht altijd dat rood geen goed idee was bij haar, maar in details zoals hier bij de boorden staat dr waanzinnig. In combinatie met roze Bergsteins (wie zegt dat roze en rood niet matchen?) en een Molo maillot maken haar outfit helemaal van nu.

Naast de nieuwe collecties kun je voor een prikkie oudere collecties terugvinden in de stocksale.

En… ik mag mijn lezers een kortingscode geven! Op alle NEW COLLECTION items krijg je nu 10% korting met de code ‘HEYCAPTAIN‘.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op