Fall-ling in love with Leaves & Feathers

Hoera, het is herfstvakantie! Nou ja, hier in het westen nog maar even, want we hebben er net een week op zitten. Het was van fris en nat (vandaag) tot ruim over de twintig graden in een paar dagen tijd, bijzonder hoe Nederland toch in elkaar steekt qua weertype. Gelukkig vonden we een zonnige namiddag waarin de zon aan de hemel stond en de twins heerlijk het bos in konden. Het paste perfect bij de prachtig okergele sweaters van émile et ida, die ik ontving via Leaves and Feathers, een webshop die in razend tempo gegroeid is sinds de start in maart dit jaar. Ik wil jullie kennis laten maken met deze geweldige webshop en het verhaal achter Leaves & Feathers. Ook heb ik nog een verrassing..

Webshop gemak of toch liever passen..

Als je een prachtige, fijn werkende webshop zoekt, ben je bij Leaves and Feathers aan het juiste adres. Het strakke design, de prachtige merken en de fijne gedetailleerde uitleg over de samenstelling zorgen ervoor dat je shopgemak optimaal is (oef,gevaarlijk!). Naast het gemak van de website zelf, kan je voor 16.00 bestellen en is je pakketje de dag erop al geleverd, kun je vanaf 35 euro gratis je pakketje laten verzenden en zijn er handige betaalmethodes als Ideal, Paypal en Afterpay. Met prachtige merken als Mini Rodini, Tiny Cottons, émile et ida, House of Jamie, Mingo, Luckyno7, Soft Gallery, Snurk, +1 in the family, Bang Bang Copenhagen, Collégien en nog fijne homelabels als Bloomingville, A Little Lovely Company, KEK Amsterdam, Kreafunk en Sebra can you shop ‘till you drop! Wil je toch nog liever de kleding bekijken of passen als je het koopt? Ga dan naar hun kantoor in Maassluis op werkdagen van 09.00 tot 17.00. Daar kun je ook je bestelling afhalen.

The story behind Leaves & Feathers

Naast een fijne webshop, heb ik eigenaresse Kim ook leren kennen als een ontzettend betrokken en lieve vrouw, die hart heeft voor (kinder-) mode. Ik vroeg haar om iets meer te vertellen over het verhaal achter Leaves & Feathers.

Hoe is Leaves & Feathers ontstaan?

“Van oorsprong ben ik pedagoog en heb ik in de kinderopvang gewerkt. Mijn man Tjarda heeft al jaren een e-commerce bedrijf in design meubels. Ik was toe aan een nieuwe ervaring en Tjarda heeft mij aangestoken met de hele internet business. Ik heb alleen een grotere passie voor kindermode dan voor design meubels en zo is Leaves and Feathers ontstaan. Maart dit jaar zijn we online gegaan en hebben we een vliegende start gemaakt, we zijn al onze (vaste) klanten heel erg dankbaar. Zonder hun had ik mijn droom niet kunnen verwezenlijken. Eind juni dit jaar ben ik gestopt met mijn werk in de kinderopvang door het overweldigende succes van Leaves and Feathers. Het gaat allemaal veel sneller dat ik had durven dromen. De meeste mensen denken dat ík het gezicht achter Leaves and Feathers ben, maar zonder mijn man was dit nooit gelukt.”

Je bent in korte tijd enorm gegroeid met je bedrijf. Heb je toekomstdromen voor Leaves and Feathers?
“Mijn toekomstdroom is een nóg groter succes van Leaves and Feathers te maken en veel mensen vragen of er ook een winkel komt.. Ik heb niet de droom om een winkel te openen, de focus ligt echt op het internetbedrijf. Wel vind ik het heel erg leuk dat mensen kunnen afhalen en op afspraak alles kunnen bekijken op dit moment. Mijn droom is een groter pand waar ik een grotere showroom kan maken voor alle mooie spullen.”
Je hebt een passie voor kindermode. Heb je zelf nog favoriete merken?
“Voor baby’s is mijn favoriet echt 1+ in the Family; prachtige stoffen en super comfortabel! Voor mijn dochter ben ik echt gek op MINGO en Tinycottons”.

De twins in émile et ida

Toen ik de twee okergele matching sweaters van émile et ida zag, was ik op slag verliefd. Zoveel combinatiemogelijkheden, en zo heerlijke kleur om nu te dragen. Okergeel is daarnaast ook één van dé it kleuren dit najaar, en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. émile et ida staat erom bekend iets kleiner te vallen, en met de oversized look in mijn achterhoofd nam ik de maten 4y voor beiden, wat prima past bij mijn net driejarigen. De sweaters kunnen nog zeker een (of meerdere, hoera!) seizoenen mee, maar voor nu passen ze al prima. Ik heb de okergele sweater ‘All over Bottes’ voor J gekozen, omdat deze lekker stoer is en vooral van super mooi stevig katoen gemaakt is, waardoor ik de sweaters zelf ook wel zou willen ;-).. Dus… émile et ida… what are you waiting for? C draagt de ‘All over vegetale’, met hippe blaadjes print, die ook nog eens perfect matcht bij ons herfstthema. Ik heb de sweaters gemixt met een lange maxi skirt van Blune, die ik scoorde bij de Kindermodeblogparty en C’s nieuwe lak Dr Martens, dezelfde als vorig jaar maar dan twee maten groter. Voor J combineerde ik de sweater met een oldie van Mini Rodini en okergele Naturino veterboots.

Het is een flinke serie geworden maar ik kon gewoon niet kiezen uit de foto’s, vandaar de volledige serie op twINSTYLEblog.

Nieuwsgierig geworden? Koop nu de nieuwe collectie met 15% korting met de code ‘twinstyleblog15’.

 

 
 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op