Cool in NUNUNU

Brr dat is een stuk frisser dan de afgelopen weken zeg! En dan ook nog wintertijd. Ik moet er aan wennen, maar gelukkig geldt dat niet voor hun najaarsgarderobe; ON FLEEK!

Najaars-NUNUNU. NU!

Ik heb in de afgelopen maanden alweer alweer wat bij elkaar gesprokkeld. Het fijne van niet al te snel groeiende kids is dat ze lang doen met kleding, nadelig voor hun overvolle kledingkasten; ik ben namelijk niet zo’n held met wegdoen, maar erbij stoppen des te beter. En met NUNUNU is dat altijd een fijne aanvulling.

Denim, eyepatches en monochroom

NUNUNU geeft de twins al een paar jaar een fijne stoere aanvulling aan hun garderobe. Voorheen waren de collecties vrijwel monochroom, maar door de extra twist en een paar kleuren als denimblauw en lichtroze, maakt dit de outfits toch speels. De kleding van NUNUNU heeft een typische geur, waaraan je direct een origineel kan herkennen. Ik vind de geur HEERLIJK, maar ik ken ook mensen die de geur ‘apart’ vinden. Als ik de twins NUNUNU aantrek, dan ruik ik altijd eerst even aan de kleding voordat ik het ze aantrek. Het grappige is dat deze geur ook blijft, ondanks de hoeveelheid wasjes.

De twins in NUNUNU

NUNUNU is niet trendgevoelig, dus grote verschillen in collecties zijn er niet. Toch kijk ik elk seizoen weer reikhalzend uit naar de nieuwe collecties, want elke collectie heeft een eigen draai, en altijd items die op de verlanglijst MOETEN. Dit seizoen viel ik direct voor de letterlijke eye- patches; super stoer en toch heerlijk speels, waardoor de kleding prima te combineren is met.. nou alles! Voor J koos ik de joggers met eyepatch in grijs, die ik combineerde met het NUNUNU vestje van afgelopen seizoen, de zwart wit gestreepte mingo longsleeve en een dik buitenvest van Zara, met daaronder witte Dr Martens. Voor C koos ik de lichtroze maxidress, beide kleding is in maat 3-4, maar ik vind de jurk wel iets kleiner vallen, waardoor die voor mijn slankie prima past. Ook bij haar weer een stoere eye-patch, waardoor die prima mix and matcht met haar broer. Ik ben met de twins weer lekker buiten gaan fotograferen, en … ik kon niet kiezen dus een flinke serie šŸ˜‰ Geniet en shop se!

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op