Twinning in Miss Guilty

Zij en ik. ik ga steeds meer mezelf terugzien. En horen. Haar mimiek, haar houding, haar doen en laten. Op uiterlijk na, want daarin lijkt ze echt op haar pappa. Mijn dochter. Hoewel ik het altijd lastig vind om er over één te schrijven -alsof ik een kind leuker vindt dan de ander, onzin maar toch schiet dat door me heen als ik bijvoorbeeld één kindje op schoot neem of meeneem boodschappen doen-, maar vandaag wilde ik haar in de spotlights zetten. Nou ja, niet helemaal C alleen; wij samen deden een shoot om zo onze geweldige nieuwe jassen van Miss Guilty te showen.

Brrrr..

Bam! Want daar was ineens de kou! Brrr, autoruiten weer krabben ’s morgens. Balen, want dat betekent weer tien minuten eerder op staan (doordat het zo donker is lijkt het wel midden in de nacht!), maar koud heb ik het niet. Mijn nieuwe Teddy Coat van Miss Guilty houdt me warm. Eindelijk een winterjas naar mijn hart.

Vaak heb ik bij winterjassen dat ik de puffyness niet mooi vind, en instant er 5 kilo bij krijg. Nu heb ik vanwege mijn februariperikelen ( knieblessure en met het stoppen van de borstvoeding) aardig wat kilo’s al erbij (grr..) en dan kan ik dat extra aantal er zeker niet bij hebben. Gelukkig vond ik bij de teddycoats van Miss Guilty het effect totaal niet aanwezig, en past het ondanks dat ik niet oversized raak perfect in de oversized look van nu!

Miss Guilt-wie?

Miss Guilty; een te gek label waarbij twinning van mamma en dochter hoog in het vaandel staat. Deze Eindhovense shop heeft compleet dezelfde outfits voor moeders en hun dochters. Charise – de designer achter dit toffe merk- koos bewust voor haar droom om dezelfde items voor moeders en dochters te maken.

 ‘I’ve always loved the idea of combining fashion with motherhood, sharing my love for fashion with my girls. For that reason I was inspired by my daughters to create a brand symbolized by guilty designs that are fun to mix-and-match, effortless and above all timeless’.

Haar designs zijn kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Urban cool of juist preppy en super sophisticated. De jassen die wij hebben, wilde ik urban chic afstylen. Dus lekker stoer, met fijne workerboots eronder, maar tegelijkertijd ook chic door het plaatje monochroom te houden. De jas combineert zich met .. nou ja alles! Stoer en vrouwelijk, precies de combi waar ik sinds ik moeder ben enorm fan van ben. De kwaliteit van de jas is ontzettend fijn en houd je écht warm; perfect dus voor de ECHT koude dagen, zoals deze frisse ochtenden. Ik draag de jas nu open, maar het heeft een dubbele knopensluiting aan zowel de grote als de kleine jas zitten. Wel een tipje; gebruik een sjaal om de echt koude dagen door te komen (doe ik sowieso al; nr 1 koukleum), want de jas heeft geen rits die tot volledig de nek aansluit. Hij heeft een dikke teddycoat aan de buitenkant, en van binnen een zachte, satijnlook. Ook voor de kleine dame is de jas een droom. “Mamma, kijk, we hebben allebei dezelfde!”, en trots showt ze hem waar we ook zijn; aan de leidsters op het kdv, in de stad aan random mensen, opa’s oma’s en vriendinnetjes. Ze is over the moon. En ja, ik snap het wel..  Ik heb het gevoel dat ik een fashionista in de dop krijg (hoera!).

En ja… foto’s maken is ze gewend. Ze wilde er direct mee foto’s maken, en dat deden we. Buiten. Hoewel je mijn kleine man niet ziet, heb ik van beide foto’s genomen, want hey, met twee kids die allebei graag op de foto willen, kan ik er moeilijk maar een fotograferen hè 😉 gelukkig hebben we genoeg foto’s samen, want de twinning spat er vanaf. Ik heb overigens ook voor de kleine man een teddyvest, maar die is helaas voor buiten te fris geworden. Voorlopig twinnen alleen mijn kleine meid en ik dus even door.

         

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op