Trixie Baby backpacks

Hoewel de twins voor mijn gevoel pas drie tellen drie zijn, gaan mijn peuters eind dit schooljaar al de overstap maken naar de ‘grote’ school. Met hun eerste vriendinnetje al op die grote school, is het interessant, lonkt het, en willen ze erheen. Eerlijk? Ik kijk er stiekem best naar uit. Het betekent voor mij doordeweeks een dagje wat tijd voor mezelf, je weet wel, dingen doen waar je nooit aan toe komt; rustig alleen boodschappen doen, naar de kapper, mijn nagels lakken. Ja, daar kijk ik wel naar uit! Tegelijkertijd nog ver weg, en gelukkig maar, want het wordt wel een ander leventje, en ik vind mijn kids nog zó klein! Maar ach, we hebben nog een ruim half jaar te gaan om ze (en mezelf!) voor te bereiden. De eerste start hebben we al gemaakt; met te gekke tasjes van Trixie.

Trixie tassen voor klein en groot (en een beetje voor mamma’s ;-))

Trixie kwam dit najaar met een nieuwe tassenlijn, en wow; wat hebben ze weer uitgepakt! Ik word helemaal vrolijk van de mooie tasjes; de twins vinden hun eigen tassen ook waanzinnig, en willen nu heel de dag door met een rugtas om lopen. Mamma blij; dan hoeft dus niet meer elke keer de luiertas mee -die ik geregeld vergeet- maar stoppen we een luier en doekjes gewoon in de rugzakken; i-de-aal.

Esthetisch & praktisch

Nu hoef ik je vast niet meer te vertellen dat ik niet alleen van praktisch houd; het oog wil ook wat. Gelukkig heeft Trixie daar eenzelfde idee over; Met deze geweldige dierenkoppen (en namen!) maken je kids overal de blits; of dat nu op de ‘grote’ school of op (zoals wij het noemen) ‘school’ ( = kinderdagverblijf) is. De twins zijn weer heerlijk jongen-meisje stijl in lichtblauw en licht’roze’, maar weet je; met dit soort fabulous kleurtjes vind ik dat ontzettend leuk. Het is niet dat typisch jongensblauw/ meisjesroze waar ik zelf niet zo’n fan van ben, maar met de mijn-dijn problematiek waarin we nu geregeld verkeren (!) is dit duidelijk onderscheid wel heel handig!

Door de handige sluitingen op de buik van de tasjes kan je  ze aan de voorkant vastmaken en snel verstellen, waardoor de rugzakjes niet elke keer afzakken. Handig, want met die dikke winterjassen zakken de hengsels hier chronisch af. Het formaatje is ideaal voor een lunchbox, een schriftje, maar ook voor gymspullen en/of reservekleding. Wanneer de twins hier gaan gymmen, gaan de gymtasjes/kdvtasjes/logeertasjes gewoon mee. Wij zijn fan!

 

Tipje; deze tasjes zijn ideaal om als Sinterklaas of kerstcadeautje te geven. Liever met korting shoppen? Op de website van Trixie kun je via de popup die verschijnt als je de site opent direct shoppen met €5,- korting.

  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op