Knotsknetterrr in Knotsknetter

Zo, de start van de week zit er alweer op; we hebben de eerste (moeilijkste, mijn idee) dagen er alweer op zitten. Hoewel de dagen steeds minder licht worden, en daardoor dus ook voor mij de ruimte om fijn te fotograferen steeds krapper wordt, begin ik wel steeds meer te genieten van de gevorderde najaarsgarderobe van de twins. Met een dubbele groeispurt moet ik helaas afscheid nemen van maat 92 (98) waar ze een poos in hebben gezeten, maar dat betekent ook dat er weer ruimte is -nou ja,…- in de kast voor meer. Laten ze bij Knotsknetter daar nu een prima aanbod voor hebben..

 

Knetter toen en nu

Knotsknetter is een te gekke Amsterdamse bakstenen winkel die -lucky me- ook een fijne webshop heeft. Eerder schreef ik hier al over in deze blog, toen ik bezig was met het uitbreiden van de twins zomergarderobe (ik hoop heel hard dat ze volgend seizoen nog hierin passen, kijk nou hoe snoezig dit Knast by Krutter jurkje, Little Man Happy legging en Ammehoela salopette zijn). Anyway.. time for something new. En ik slaagde; bij Knotsknetter!

 

Online & offline aanbod

Knotsknetter has it all! Soms denk ik; woonde ik maar in Amsterdam, want wow; wat een toffe kinderkledingzaakjes zijn daar te vinden. Zo ook Knotsknetter. Het fijne aan deze winkel lijkt me dat je niet alleen kinderkleding kan vinden, maar het een conceptstore waar je zowel kan slagen voor kleding, kraamcadeaus als bijvoorbeeld SInterklaascadeautjes. Zo spotte ik gave inkleurbare dekbedhoezen of tafelkleden van Eat Sleep Doodle, maar ook te gekke accessoires voor in de kinderkamer, met merkjes als Done by Deer, Snurk, Noodoll, Ferm Living en nog veel meer moois. De duidelijke overeenkomst zit hem in het design en de duurzame, organic touch dat de items niet alleen fashionable maar ook sustainable maakt. Maar ja.. je kent het wel; wij vielen natuurlijk als een blok voor de kinderkleding 😉

 

Knast & Little Man Happy.

En dat is ie. De kleine man is helemaal blij met zijn Little Man Happy joggers, die perfect zijn voor het koudere weer. De ‘lurking eyes’ ofwel de kattenogen zijn stoer en passen fijn bij J’s sweaters. Met zijn 98-104 past hij perfect in de 3-4 jaar van Little Man Happy, en heeft ie nog ruimte om het komend seizoen mee door te komen. Vandaag combineerde ik zijn joggers met een House of Ninoh sweater en zijn witte Dr Martens. Ik merk dat ik wat duidelijker onderscheid begin te maken in de duidelijke jongens en meisjes stijl voor de twins, en daar vind ik bij mijn kleine man de stoerdere, opvallende kant leuk om te laten dragen. J kan gelukkig ook heel veel hebben (naast een fijn tintje wat er voor zorgt dat je gewoon meer kan dragen, passen er ook verschillende stijlen bij hem, hoera!). Voor kleine C is dat wel een ander verhaal, omdat ik bij haar altijd wat meer rekening moet houden met haar lichte huidstint (yep, die lijkt echt op pappa en mamma, grr. En nee, J is niet van de melkboer, maar heeft meer geluk doordat hij het tintje wel heeft meegekregen, zoals de rest van onze families. Zij wel!). Voor C zoek ik dus altijd naar een kleurtje dat haar huidstint er goed uit laat komen, maar ook kijk ik wat goed past bij haar licht grijsblauwe ogen. Dat doet het Knast jurkje met berenprint als de beste! Ik vind dit jurkje haar zó waanzinnig mooi staan, dat ik maar niet kon ophouden met shooten. Kijk maar;

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op