..Gooi wat in mijn Shoesme schoentje..

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. De storm overleefd, kon de stoomboot van Sinterklaas eindelijk aan wal komen, en de twins konden hun fashionable schoentje zetten. En dat is gelukt, in hun enorm fijne boots van Shoesme.

Shoesme eerste loopschoen

Ik kan me nog herinneren dat ik voor de twins hun eerste loopschoentje ging kopen. Meteen viel me op dat Shoesme een grote keten is, deze schoenen waren o-ver-al te koop! Het werden Shoesmes, omdat ik het prettig vond dat voor C er een speciale collectie is. Helaas groeien die voetjes als een malle, en konden de schoentjes alweer gauw plaatsmaken voor nieuwe. Ach, had mamma weer een reden om te shoppen 😉

Smalle pasvorm

We kozen dit keer ook voor de Shoesme Silhouet meisjeslaarzen met smalle pasvorm.

C noemt het haar glitterlaarsjes. Ik snap wel waarom, want de metallic coating is het eerste wat opvalt als je de schoenen ziet. Zowel zij als ik waren weg van de schoentjes, en ze worden nu inmiddels dagelijks gedragen. De luipaard ster applicatie aan de zijkant geeft het schoentje net een beetje extra, evenals de furry lip aan de achterkant, waarmee je het schoentje makkelijker aantrekt. Voor de smalle voetjes van C zijn deze schoenen ideaal, ze zitten als gegoten. Vaak past ze dit soort laarsjes niet vanwege de te losse pasvorm, en kan ze ze uittrappen. Doordat de ook nog sluiten met een rits, is het laarsje nauw aangesloten; zo struikelt ze net wat minder dan gewoonlijk 😉

Urban voor hem

Voor J vond ik deze Shoesme Urban jongensschoenen. Ook voor mijn kleine man houd ik van net een beetje anders, en deze boots zijn lekker stoer, wat ik bij J op dit moment erg leuk vind staan onder een stoere legging of jeans. De schoentjes sluiten ook fijn aan en zijn er in de maten 20-28. Door de dikte van de zool is ie wat steviger, wat zorgt voor de goede ondersteuning. De laarsjes zijn uitgevoerd in zwart leer en gemaakt van zwart parachute-stof, wat ik een supertof vind en de schoen ook weer net wat anders dan anders maakt. LIKE!!

Maathulp

Ik koop de schoenen van de twins vaak online, en heb -geluk?- eigenlijk altijd direct prijs. De schoenen zijn vrijwel altijd passend. Mocht je wat meer twijfels hebben of je kindje tussen twee maten in zitten, dan heb je bij Shoesme de speciale Maathulp. Hierin vind je tot aan de mm aan toe welke maat het beste past. Zit je dus altijd goed! Of staat.. je kids in dit geval… Veel shop plezier!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op