Ready for the holidays in Kixx Online

Mijn man verklaarde me voor gek, maar ik ben overtuigd dat het al ‘kan’. Mijn kerstboom staat. Oké, geen echte naaldboom hoor, maar mijn hippe toddlerproof houten versie hebben de twins en ik vandaag opgezet. Ik wilde die feestdagensfeer al in huis hebben, en waarom zouden we ons beperken tot die enkele weken tussen Sinterklaas en kerst? Ja, als je een echte kerstboom heb (zucht, ik mis die geur wel!) dan moet je opletten dat hij niet te lang staat, maar zolang de grijpgrage peuterhanden nog veelvuldig mijn huis onder handen nemen (not in a good way), houd ik het nu alvast bij een houten boom. Nu dus.

 

Kixx online

.. En in stijl. Want hoewel de foute Mini Rodini truien hoog op de verlanglijst stonden, besloot ik toch om voor net te gaan. Want hey, ik houd ervan op mijn op te doffen tijdens de feestdagen, dus waarom de twins niet? Mijn kleine meid is op dit moment meer dan een halve roze garderobe rijker, en ook bij het kiezen uit de jurkjes kwam… roze. Ik was met haar huidskleur altijd bang dat lichtroze haar niet mooi zou staan, maar juist ook porselein kan prima bij lichtroze (wel altijd passen raad ik aan, want het is vaak de combinatie huid-ogen én een warme of koele huidstint die de kleur doet opleven op niet. Dit prachtige Molo jurkje ontving ik voor C en moest direct bij ontvangst aan, want madame was over the moon. Ach, ik ook, want gelukkig hebben wij een gezamenlijke tule-verslaving. Vandaar dat de diadeem -die vorig jaar steevast uit mijn handen werd geslagen al vorens ik hem op haar hoofd kon zetten- wil mijn rozetule-prins hem nu maar al te graag dragen. Ik combineerde de jurk met een maillot van iglo + indi en laarsjes van Shoesme. Ze draagt het jurkje in maat 98-104, en dit is perfect voor mijn meisje. Hij valt nog iets ruim, maar met mijn heel slanke dame raad ik aan om bij twijfel een maatje groter te nemen.

Voor de kleine man was ik gelijk weg van een overhemd van Tumble ’n Dry. Hilarisch, vorig jaar was ik er nog van overtuigd dat ik geen overhemden ging aan doen bij J, en nu draagt ie wekelijks overhemden wel vaak onder truien overigens. Hoewel ik stoer onwijs gaaf vind staan bij hem, is preppy ook wel (wellicht door zijn zijscheiding?) ineens heel passend geworden.  J draagt maat 104, dit past hem ook prima en hij valt nu licht oversized, just the way I like it. Het overhemd valt true to size. Zijn overhemd combineerde ik met een Dutch Dream Denim jeans en schoenen van Shoesme. Gelukkig is J net als ik helemaal fan van het strikje; ik smelt als ik mijn kleine man zo zie, en vind -zoals iedere moeder- dat ze zó snel groot worden ineens. Waar zijn mijn baby’s gebleven? Gelukkig hielp mijn stijlvolle duo ontzettend goed met inrichten van de boom, en bleef hij warempel ook direct staan.

O, en mijn black friday blog gezien? Check dan ook eens de site van Kixx online, want die hebben een Black Friday sale oplopend tot maar liefst 70%. Shop se!

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op