Sinterklaascadeaus via PSikhouvanjou


Sinterklaas is hier. Nou ja, niet letterlijk, maar in ons huis speelt de hele dag Sinterklaasmuziek, de schoentjes staan steevast onder de kartonnen schoorsteen en  de dagen worden geteld; nog even en dan is het Sinterklaas! Eerlijk; ik verheug me al de Sinterklaasdagen sinds de twins zijn geboren, en … nu ervaren ze de spanning, het plezier en het pietenleven (die pakjes, zalig!), en… niet te vergeten. Cadeautjes! De eerste pakjes hebben ze al uitgepakt, wat een genot! Niet alleen voor hen, ook voor mij! Die lachjes na het uitpakken (scheuren, zo dochter zo moeder) zijn goud waard. We deden vandaag een voorproefje met prachtige cadeaus via PSikhouvanjou.

Kinderkameraccessoires & speelgoed in stijl

Deze webshop heeft mijn hart gestolen. Waarom? Ik kan er niets aan doen, maar ik ben gewoon gek op mooi. Hoe fijn is het om mooi speelgoed te zien in de kamer(s) waar je het liefste bent? Ja, noem me gek, maar van kinderkleding en speelgoed kan ik gewoon erg blij worden, als het maar past in de stijl waar ik zo weg van ben; Scandinavisch design. Wees niet bang, ook -gruwel- plastic rommel ligt er klaar, maar dit speelgoed wil je ’s avonds niet opbergen in grote dozen waar de pijn-in-mijn-ogen plastic wel ligt.  Bij PSikhouvanjou snappen ze mijn liefde maar al te goed, want de merken die daar worden verkocht, zijn stuk voor stuk mijn favorieten.

 

Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Zü Kids Concept
Roommate Nobodinoz Eef Lillemor Plan Toys Noodoll BLAFRE Play & Go Le Toy Van Tellkiddo
Waar ik een paar jaar geleden alles zwart wit wilde, ben ik stiekem toch van kleur gaan houden. Want kleur past prima in het basic interieur, en gelukkig snappen kidsdesign merkjes dat kleur helemaal niet ‘niet oke’ hoeft te zijn, eerder cool. Gewoon niet in schreeuwerig plastic, dan ben ik al tevreden ;-). En gelukkig zijn de twins dat ook al gauw, want de vonden hun nieuwe speelgoed helemaal het einde!

Les présents

Allereerst begin ik met de fijne boekjes die we konden toevoegen aan de bieb. Ja, ik durf het toe te geven; ik vind prentenboeken helemaal het einde! Wel wat lastiger dan het kopen van een kledingstuk, want ik hoop dat de twins het boek even leuk vinden als ik, maar met Meneer TIJGER wordt WILD wist ik sowieso dat ik goed zat, doordat ik hem al meerdere keren bij de bieb heb moeten lenen; de twins krijgen er niet genoeg van, en ik ook niet. Dit boekje is zó leuk! Met prachtige illustraties en een heerlijk moraal, ik ben om! Overigens staat er dat het boekje voor 4 jaar en ouder is, maar ik las dit boekje voor rond de twins derde verjaardag, en sindsdien staat ie in onze top 3, naast De Kleine Walvis en de Leeuw in de Muis  Naast dit fijne boek koos ik ook voor een écht prentenboek  ‘De Stad‘ van Ingela. Deze typische Scandinavische stijl van de Zweedse Ingela Arrhenius kenmerkt zich door de abstracte, felkgekleurde typisch Stadse dingen in XL formaat zorgen bij de twins en mij voor hele verhalen. Het boek bestaat uit puur prents, het verhaal laat zich vertellen door een peuter, twee peuters of een heel blije ouder. Wat is het een waanzinnig boek! Als we het dan toch over ‘mooi’ hebben, dit boek willen niet alleen kinderen hebben!

Naast boeken hebben de kids ook wat speelgoed ontvangen. Zo beginnen ze met onze driejarigen met hun eerste spelletjes; Memory is één van Liens favorieten op dit moment. En dat snap ik. De Crocodile Creek Wild Animals is een memory spel vol waanzinnig mooie prenten van wilde dieren. Wij spelen nog in kleine setjes van 8 a 10 stuks, maar ik kan niet wachten om het volledig 72-delige spel te spelen, en ook mijn eigen geheugen nog wat te trainen ;-). Een beetje creativiteit houd ik ook van, en met de lange DJECO flock kleurplaat met fluwelen details zijn de twins even zoet. De prachtige illustraties en zacht fluwelen stukken zorgen ervoor dat ik me in moet houden om zelf niet meer te gaan kleuren. Het fluweel zorgt ervoor dat uitschieten bijna niet mogelijk is. Met de crayons van Studio Skinky kan mijn peuterduo heerlijk aan de slag. Heel fijn; deze crayons zijn toddlerproof, een gooi, duw of stap beschadigt ze nauwelijks. Hoera, kunnen we een keer wat langer ermee doen. Ze blijven mooi, zien er mooi uit (oeh, heb je de pastelletjes al ontdekt?) en kleuren volgens de twins fijn. Handig, driejarige, eerlijke reviewers 😉 En als ze uitgespeeld zijn gaan de krijtjes in de prachtige Panda koffer, die maakte de pret af deze regenachtige middag. Ook nog last minute shopping?

Check PSikhouvanjou en shop se!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op