In de stijl van… Lilian!

In het tweede deel van “In de stijl van..” heb ik één van mijn voorbeelden aan het woord; Lilian (te volgen op Instagram @junus.en.mama) met haar stijlvolle Junus. Ik raak super geïnspireerd van haar outfits, omdat ze gewaagd zijn, lekker anders, super stoer en vooral; uniek! Kijk en lees mee over de kindermodestijl van Lilian. 

 Hoe zou je de stijl omschrijven die je kid(s) in de kast heeft/hebben?
Denk dat onze stijl echt Allround is! Junus kan alles hebben dus er ligt echt van zwart tot roze in zijn kast.. Hoe gekker hoe beter, maar zwart/wit streepje ook leuk. 

Ben je er tevreden mee?
Haha, jawel! Alleen betrap mezelf erop dat ik altijd wel iets mis in Junus zijn kast. Is het geen legging voor bij die ene nieuwe trui, dan zijn het wel een paar sokken die bij dat ene setje moeten. 

Waar koop je je kinderkleding?
Ik koop Junus zijn kleding altijd online. En elk seizoen shop ik het meest bij Kidsdepartment; super fijne, grote collectie. Super service en niks is te gek voor de dames (rode glitters sokken bij jongens kan gewoon toch, Brenda?) haha. Maar ook Toddlersandtees en Lovedbylumi super fijne shops met een leuke collectie aan kinderkleding.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken (budget/merk)?
Op een gedeelde eerste plek staan Hugolovestiki en Mini Rodini; ik ben dol op de prints van beide merken en de kwaliteit is echt super! Maar tinycottons, Bobo Choses en Mingo  vind ik ook leuk. Ik ben niet zo merkvast; (op Mini Rodini en Hugolovestiki na) koop echt wat ik leuk vind en of dat nou van een bekend merkje is of niet. 

Koop je liever offline of online?
Koop (bijna) alles online! We wonen in Friesland en er zijn hier in de buurt niet heel veel stenen winkels op Small Heroes en Nynstyles na, loop als ik in de stad ben wel altijd even binnen. Maar wil alles altijd meteen hebben als er nieuwe collectie uitkomt, dus dan is online makkelijker! 

Koop je bewust (eco, duurzaam)?
Ik let er niet op, maar mag gezien de prijzen van de kleding hopen dat het wel een beetje duurzaam is, haha! Nee, wat ik zeg let er niet op en koop net zo goed iets bij de Zeeman of Zara als ik het leuk vind. 

Ben je een koopjesjager of koop je liever bij de start van het seizoen? Haha, koop altijd meteen! Zit zelfs voor bepaalde merkjes klaar als de datum en tijd bekend is van hoe laat het online komt. Yep; crazy shit, I know haha!
 
Hoeveel geef je maandelijks uit aan kinderkleding?
Oef, ik heb een budget van €75,- maar af en toe ga ik er wel overheen vooral als de nieuwe collecties uitkomen.
Welke items staan op je wishlist?
Ik wil heel graag de nieuwe reversibele jacket van Bulb London die in januari uitkomt hebben haha zag hem gister op IG (Instagram voor de non-IG’ers ;-))  voorbij komen en was meteen verliefd. Verder niks is nu weer wachten op de nieuwe zomer collectie, en kan nu al niet meer wachten!
 
Krijg je wel eens reacties op je kinderkleding stijl?
Ja, Junus wordt vaak nagekeken op straat en worden ook altijd wel een keer aangesproken op straat als we op pad zijn dat hij er zo leuk uitziet en dat hij zo schattig is! dank je wel, je mag hem af en toe wel even lenen haha. 
Heb je wel eens een mega dure aankoop gedaan/ aankoop waar je spijt van hebt/ niet verteld hebt aan je lief?
Eigenlijk niet, ik vergeet vaker wat Junus allemaal heeft waardoor het blijft liggen en dan kom ik het tegen en dan is het te klein. Maar nooit ergens spijt van gehad echt. 

Waar haal je je inspiratie vandaan? 
Ik denk dat Kindermodeblog wel echt er voor heeft gezorgd dat ik alles met elkaar match en gewoon aantrek bij Junus wat ik leuk vind, of het nou bij elkaar past of niet. Te gekke mama die dat ook doet met haar 2 moppie meiden is Heidi van Leeuwen IG: @vonlions heerlijke combi’s maakt ze altijd! Love it! Verder doe ik gewoon wat ik leuk vind en hoop ik dat ik voor heel veel mama’s een inspiratie bron ben! 

Heeft je kindje een eigen kledingsmaak, en is die gelijk aan je eigen?
NEE!! Haha, gelukkig nog niet. Hoop als dat wel komt dat Junus dan wel doet wat hij leuk vind, en niet omdat andere kindjes dat ook hebben dat hij daarin dan meegaat. Gewoon lekker zijn eigen stijltje en die dan rocken! Maar we wachten het af, op goede hoop. 

Hoe belangrijk is kinderkleding voor je?
Niet zo zeer belangrijk, het is meer iets waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. En als ik aangesproken wordt dat Junus er leuk uitziet of ik iemand zegt dat ze veel inspiratie bij mij vandaan halen dan wordt ik daar gewoon blij van!

 Wie zou je ook wel in deze rubriek voorbij willen zien komen? @vonlions  vanwege haar heerlijk drukke stijl, @ezi_mezi  omdat ze Ezra altijd super te gek aankleedt en @boysmom.sanne wat ze haar mannetjes aantrekt zou ik ook zo bij Junus aantrekken. 
 

Dank je Lilian voor het delen van je leuke verhaal. Jij én jouw inspiratiebronnen zijn die eveneens van mij! Houd die gave, unieke stijl vast, wij blijven fan!
Wil jij zelf in de rubriek ‘In de stijl van..’, of ken je iemand die er prima tussen zou passen? Tag ze dan graag onder het Facebook bericht. 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op