We all like One We Like!

Nu we Sinterklaas weer gedag kunnen zeggen, maar kerst nog een aantal weken op zich laat wachten, gaan we nu voor rust. Even geen feestdagen maar we (proberen) even wat dagen te chillen. Tussen haakjes, dan, want met de start van een nieuwe baan merk ik dat ik zelf alles behalve aan het chillen ben. Dat doen de twins beter. In One We Like.

Net als vorig jaar toen ik een blog schreef over dit fijne merkje. heeft One We Like dit seizoen eveneens weer een prachtige collectie neergezet. De organic cotton van One We Like zijn van super comfi stof, die perfect is voor de in between dagen. Of eigenlijk, altijd, want deze items zijn fijn basic en hoewel de collecties wel aanpassen met nieuwe prints en kleuren, blijven de kledingstukken goed draagbaar. Jaar in, jaar uit. One We Like maakt gebruik van illustrators die samenwerken met One We Like om zo te zorgen voor toffe prints. Dit najaar mocht Li Södenberg haar gave designs verwerken in de Collection No. 7. One We Like over hun najaarscollectie:

The colour palette for Collection No 7 is inspired by our long Nordic autumn and winter. Deep forest green, dark evening blue and warm wood brown is themed with our classic stripes and dots. Hand screen printed illustration featuring dripping rain, thundering lightning and electric guitars gives sound to the image of nature.

De combinatie van toffe prints met de enorm zachte stoffen zorgen dat de in between eigenlijk geen in between is, maar een blijvertje. Deze items kunnen het hele jaar door, en …helaas hebben ze van de huidige collectie geen Woman variant, waant ik zou het zo zelf willen dragen! (maar de oudere collecties of basics voor vrouwen vind je hier.)

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op