twins in iglo + indi

Elk seizoen hangt er wel een iglo + indi item bij ons in de kast. Zo ook weer dit seizoen, en dat is niet alleen omdat we dit fantastische merkje mogen reppen. iglo + indi is hier vaste prik omdat deze items elk seizoen weer een succes zijn bij de twins, en zelf word ik blij van de goede kwaliteit van dit merkje; je kan het blijven wassen, en het blijft mooi!

Now and then..

iglo + indi heb ik al eens eerder geblogd   hier en hier, en is een van de merken waarop ik ieder seizoen weer een fijne samenwerking mee aan mag gaan. Dit Ijslandse merk blijft altijd mooi bij zijn roots, door elementen van hun eiland te gebruiken als rode lijn door hun collecties heen. Zo ook de limited puffin lijn (een papegaaienduiker die je geregeld terug ziet in zowel het IJslandse landschap als de collecties van iglo + indi. Ik scoorde vorig jaar in de sale voor J. de puffin winterjas, die hij in de foto’s draagt. Suhuperwarme jas, en het staat hem geweldig (al zeg ik het zelf).

Rock ’n retro

Hier blogde ik al over de huidige iglo + indi collectie, waarvan ik outfitjes mocht ontvangen. Rock ’n Roll met een flinke retro vibe. Ik vind de collectie een hit, en zie hem ook op diverse websites en -shops terugkomen. Zowel bij de jongens als meidencollectie zie je zowel de rockvibes als de retrovibes terugkomen. De retro elementen zitten hem in de sterrenprints, gebruik van oranje/rood tinten en bloemenprints bij de meisjes, terwijl je ook veel stoere zwarte items ziet komen. Wat ik overigens heel leuk vind, omdat er lang beweerd werd dat zwart niet in kindercollecties past. Jawel!! Ondanks dat koos ik zelf voor kleurrijke outfits -jawel!- en met een mooie herfstdag in het park kwamen deze er nog mooier uit. J draagt het stoere retro sterrenvest met het pandashirt , een tijgerprint beanie, een broekje van Small Rags en schoenen van Shoesme. C draagt de stippenrok met glans, een retro bloemenblouse met glans, vogelbeanie en gave lollipop maillot van iglo + indi, die ik combineer met een Zara vest en Shoesme laarsjes. Kijk mee naar de heerlijke serie die ik maakte toen het nog niet sneeuwde 😉

 

Tip –> Scoor nu je winteritems van iglo + indi met 40 % korting! Check het hier.

     

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op