Het jaar uit in Prenatal

Het zit er gewoon alweer bijna op. 2017. Ik heb het idee -schijnt met ouder worden te maken te hebben, zucht- dat de jaren steeds sneller voorbij gaan. Zo ook als ik naar mijn duo kijk. Wat worden jullie groot! Met een dubbele groeispurt kijk ik dagelijks wel even naar ze en denk; Zijn jullie nu míjn kleine kindjes? Als ik kijk naar foto’s van begin dit jaar en nu, zie ik pas hoe groot de verschillen zijn. Wat zijn ze daar nog klein en nog zo jong! Toen kon ik nog veel minder gesprekjes aan, over hoe de dag is geweest, wat ze leuk vinden en wat ze graag willen. Ook qua kledingkeuze, want vooral kleine C krijgt een duidelijk eigen smaak. En dat is.. roze. Dat was even slikken.

Dit jaar gooide ik er een hoop meer kleur in de garderobes, wat enorm werd gewaardeerd door omgeving en Instagram ;-). Ik kreeg namelijk voorheen opmerkingen dat ik mijn kinderen in zwart wit te kort deed (maar echt!). Haha. Maar goed, dat was niet de reden waarop ik voor kleur koos..  je hebt gewoon een hoop meer keuze en… ik vind kleur LEUK! Met zwart wit, want hey… waar het hart/kamer/huis/eigen garderobe vol van is..

Gelukkig heb ik nog wel een beetje vinger in de pap als het gaat om de garderobes. Met een mannelijke mannetje dat vrijwel alles kan dragen heb ik prijs, hoewel manlief wat moeilijker gaat doen over de leggings (why? Jongens en leggings -ik vind het gewoon strakkere broekjes- kan prima! Lees je mee?!), dus ook wat wijdere broekjes, joggers en jeans zijn toegevoegd aan de leggingbroekjes ;-). Maar in de Prenatal vond ik een broekje voor J die ik niet kon weerstaan. Waar manlief opnieuw commentaar had “krijgt hij zijn eerste Aussie?” was ik helemaal om.  Wijd it is! Met zijn  nieuwe Mini Rodini sneakers (thanks Lilian!) matcht zijn Sporty Chic look perfect. Ik combineerde hem met een lekker fijn shirt met streep printje  En een dik knitted vest van Prenatal (hier heb je een soortgelijk vest, love this one too!). Lekker Matchy Matchy combineerde ik zuslief ook in die prachtige Emerald kleur die dit seizoen (en hopelijk nog een hoop extra seizoenen) helemaal hot is. Voor C vond ik deze te gekke wollige overgooier  met een envelop shirt en een iglo + indi maillot, gecombineerd met haar Shoesme laarsjes.  Ik vind het een super toffe combinatie, niet alleen om te matchen, maar ook om met tig andere items te combineren. Zwart wit, bijvoorbeeld ;-).

Allen; een heel fijn uiteinde en een super fashionable 2018 toegewenst!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op