New year, new clothes via Olliewood

Gelukkig nieuw jaar allen! Eindelijk; 2018 is begonnen! De kerstboom is alweer verdwenen, tijd voor een frisse blik. En dat gebeurt onder andere door ruimen. Eerlijk, niet mijn beste kant, ik ben echt een keeper. En een ‘adder’; de nieuwe collecties stromen langzaamaan binnen, en dat terwijl er ook nog twee sale bestellingen binnen kwamen.  Dat opruimen komt nog..

De nieuwe collectie van Molo is er voor mij altijd één om naar uit te kijken. Zo ook dit seizoen; kom maar weer op met die te gekke prints en kleur. Terwijl C nog fanaat is van haar paardenprint legging uit de najaarscollectie, kijk ik alweer halsreikend uit naar meer kleur (wie, ik?? JA!). De nieuwe prints van Molo zijn ook weer kleurrijk en heerlijk aanwezig. van zoete jurkjes tot stoere sweaters, allen in waanzinnige prints, zoals we van Molo gewend zijn. In de nieuwe collectie zit natuurlijk ook een badcollectie, die eveneens weer voorzien is van fijne prints.  Via Olliewood komt onder andere deze fijne collectie weer binnen druppelen, maar ook IKKS, CarlijnQ, Vingino,  GOSOAKY,  Petite by Sofie Schnoor, Picnik Barcelona en Popupshop vind je er (naast nog vele andere merken!)

In details

Voor de twins koos ik twee stoere sweaters die wat extra kleur geven in hun garderobe. Voor J. koos ik een stoere sweater Mckay met vleesetende planten; een super stoere sweater die we in maat 104 namen; hij is perfect, valt licht oversized en kan zowel nu met een spijkerbroek of jogger gedragen worden, als straks in de lente met een lichte legging (sorry hubby!). Voor nu koos ik een legging van CarlijnQ van de afgelopen winter collectie (maat 110-116, voor manlief zodat ie iets ruimer valt ;-)).  Het kleurenpalet past precies bij elkaar, en de dubbele print is voor mij alleen maar win-win! De Dr Martens en sjaal van Little And Cool maken het helemaal af. Trouwens; is je al opgevallen dat de kamer van J van meer kleur is voorzien? Binnenkort meer daarover 😉

Voor C koos ik sweater Mara; een stoere oranjekleurige sweater met zwarte stippen, mijn kleine lieveheersbeestje is er helemaal fan van! De sweater is een meisjesmodel, dus iets getailleerd, en is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 152. Ik koos voor C maatje 98 is precies aansluit, maat 104 had een meer oversized look gegeven. De toffe sweater zie ik al helemaal cool gecombineerd met een rokje en kniekousen in de zomer, maar is voor nu met dito kleding plus maillot al perfect te combineren voor een up to date look die ook goed past in dit seizoen. Gecombineerd met de doorzichtige laarzen van Bobo Choses en de goudgele Soft Gallery rok staat ie C waanzinnig goed. Heerlijk voor een chilldag in onze vakantie, maar het kan ook prima voor een nette gelegenheid met Dr Martens of haar Shoes me laarsjes.  We gaan dit jaar dus knallend van start met deze stoere Molo sweaters. Love it!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op