New rooms! en een sneak peek

Ik wist dat het er aan zat te komen, maar ik stelde het nog even uit omdat ik het idee een beetje lastig vond; de twins een eigen kamer! Ik had wat stimulans nodig van manlief (want ik vond; zielig, kids zijn altijd samen, gewend bij elkaar te zijn, eng alleen. Hij vond; onzin, kids gaan straks ook eigen klasjes, ze zijn al drie. Nou.. oké… als ik dan maar die kamers mag inrichten (en duimen dan het goed gaat!). Zo gezegd, zo nog bezig. En wel met een echte grote jongens- en meidenkamer.

En slik… na twee dagen knallen in de kerstvakantie, waarin de twins twee dagen op de opvang waren, werd ik helemaal enthousiast en begon als een malle te witten. Beide kamers. Dat ging prima tot bij het kamertje van C de brokstukken (!) van de muur kwamen. Ik dacht !!!???. Bleek.., mijn eigenwijze man had de stuuk niet goed laten hechten.. en je raadt; de roze muur (!) laat nog even op zich wachten. Gelukkig verliep de slaapkamer van de kleine man voorspoediger, en na wat geklus, geverf en nog wat gedoe, is het kamertje zo goed als af en… met meer kleur! Jawel… niet alleen de garderobes, ook de kamers waren van (wat) kleur voorzien. Natuurlijk met zwart wit, maar dat had je vast al begrepen ;-). Vanwege mijn ADHD chaos wijze waarop ik probeer de kamertjes in orde te maken en mij volledig in te werken bij mijn nieuwe baan, was het dus op de blog weer even wat rustiger. Maar.. niet getreurd; er komen weer nieuwe blogs aan! Onder andere over de nieuwe collecties (hooray!), nieuwe samenwerkingen met zowel interieur als fashion inspiratie en ook gastblogs op Citymom zullen weer voorbij komen. 2018.. ik heb er zin in! (en nu eerst een aflevering Homeland, om weer even te zennen ;-). Fijne avond!.

Oh en vooruit.. een sneak peek uit de kamer van J! Tot gauw!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op