Valentineproof orchideeën via Green Bubble

Roses are red…. violets are blue… en orchideeën; die vind je in alle kleuren! Ik ben zolang ik me kan herinneren al een bloemenfan, maar helaas niet gezegend met groene vingers. En dat is vreemd, want mijn moeders deel van de familie heeft gewerkt in de bloemen. Maar de liefde van het rondlopen door de kassen, de warmte, de prachtige bloemen, dát zal zeker erfelijk kunnen zijn. Niet vreemd dus dat je geregeld bloemen in mijn foto’s voorbij ziet komen!

In de afgelopen jaren dat de twins er zijn, waren mijn bloemen en planten in huis drastisch afgenomen. Ik vergat ze water te geven, de bloemen kregen een nieuw doel/ speelgoed en snel kapot, en daarbij altijd op de enge omgooihoogte. Niet handig met baby’s en/of dreumesjes. Nu ze drie zien en er iets meer heel blijft in huis, komen de bloemen en planten ook gelukkig weer terug. Met Valentijn in het vooruitzicht kwamen er nog eens twee mooie bij; deze knapperds via Green Bubble.

Online bloemen kopen?

Ik heb wel eens medelijden met mijn pakketbezorgers, want meer dan wekelijks staan ze wel eens voor de (dichte) deur. Eigenlijk is er niets dat ik niet laat thuisbezorgen (lui maar ook gewoon super handig). Zo kwamen de fietsen van de kinderen via de pakketpost, de boodschappen, oneindig veel (kinder-)kleding en nu ook bloemen! best gek om zo’n mega pakket te zien , waar uiteindelijk twee prachtige orchideeën uit tevoorschijn komen. Gelukkig onwijs goed ingepakt, dus ik hoefde me niet druk te maken om gebroken takjes of dorre bloemblaadjes. De orchideeën zijn groot van formaat. De Ravello orchidee heeft twee takken met 18 knoppen en is ongeveer 60 centimeter lang. De kleur is oranje rozig, perfect voor Valentijn. Het leuke van deze bloem is dat ie heel veelzijdig is, niet alleen door de variëteit aan kleuren maar ook in grootte en door te wisselen van pot ook in diverse interieurs te stijlen. Je krijgt ze niet in volledig gebloeid stadium; enkele bloemen bloeien en de rest zit in de knop. Zo wordt er een bloeigarantie gegeven van 12 weken. Ook komen ze direct van de kweker en weet je dus zeker dat ze super vers zijn.

De bloemen worden zonder pot geleverd, ik kocht mijn potten bij Intratuin. Je kunt ook in het assortiment op op de site van Green Bubble kijken, waar je ook gave potten kunt vinden.

Naast de Ravello orchideeën vind je ook nog andere (hippe) planten als de pannenkoekenplant (check!), tropische hangplanten of een stoere drakenplant.

Valentijns special

Speciaal voor Valentijn nu de tweede Ravello orchidee gratis! Deze orchideeën zijn extra lang houdbaar en als je het voor 14:00 besteld worden ze nog dezelfde werkdag verzonden. Ook een fijn weetje; de bloemen worden gratis thuisbezorgd. Daarnaast kan je ook nog een persoonlijke kaart (in monochroom, hoera!) of een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep toevoegen aan je bestelling.

Ik kon niet wachten om deze fijne bloemen op de foto te zetten met mijn peuterduo, volledig in (Mini Rodini) Valentijnstijl. Wij zijn klaar voor Valentijn, en jullie!

    

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op