Kindervloerkleden via Volero

Zoals jullie weten staan de kinderkamers in de steigers. Waarbij bij C. haar muur opnieuw gedaan moest worden, is J’s kamer zo goed als af. Er komen hier en daar nog wat aanpassingen om de kamers volledig naar mijn zin te krijgen. Eén ding waar im niet blij mee ben, is hun vloer. Ik zie allemaal prachtige vloeren voorbij komen op Instagram, en de witte houten vloer staat hoog op de verlanglijst. Maar eerlijk; ik zie het niet zitten om de hele eerste verdieping opnieuw te laten doen, en het huidige vinyl -waar ik dus niet blij mee ben, maar ja; compromissen- ligt er nog maar een paar jaar in. Gelukkig zijn er meer manieren om een vloer leuk aan te kleden; ik deed het met de vloerkleden die ik vond bij Volero.

Compromissen…

Naast de fantastische vloer die de twins hebben, was ik ook de kleden beu. Hoewel… C’s kleed die ik lang gebruikte als ‘plofmomentje’ na het glijden hoeft natuurlijk niet weg, maar het H&M kleed heeft zijn beste tijd gehad.. ach.. die krijgt nog wel een andere plek. De nieuwe kleden zijn een stuk groter, wat ervoor zorgt dat er een stuk meer licht in kamer komt. Want hey, je kunt het wit wel uit de kamer halen, maar niet uit mij; ik wil licht lichter… en toffe vloerkleden!

Kindervloerkleden via de Woonwinkelier

De vloerkleden die ik voor de twins koos zijn van de kindercollectie van Volero. Ik vond hier een keuze omdat ik kindervloerkleden al snel of oubollig/ truttig of juist te modern en voor volwassenen vind. Ik zocht een goede tussenoplossing waarbij ik een licht vloerkleed met een toffe print vond, die goed past bij het karakter van de kamer. Bij J’s stoere jongenskamer zocht ik een kleed dat wat mij betreft wel kleurrijk mocht zijn, maar de basistonen terug moesten komen in zijn kamer. Ik werd direct verliefd op het stoere appelvloerkleed. Dit vloerkleed is lekker speels, maar door de rood en geeltinten past ie perfect in het huidige kleurenpallet, en houd het daarom in evenwicht, ondanks de wat drukkere print. Ik vind het vloerkleed waanzinnig leuk staan, en J – niet alleen een fervent appelliefhebber, maar ook een kleine ontdekker, die nogal actief is in zijn kamer, en meer dan een op zijn knieën op de vloer beland- is helemaal happy dat hij dat nu op een zacht kleed kan doen. Voor kleine C -dat arme schaap die al weken wachten tot haar kamer gedaan wordt, slik- heb ik gezocht naar een girly vloerkleed, omdat we nu eindelijk los kunnen gaan in girlhood ;-). Ik vond het vloerkleed ‘Miauw‘ en weet dat ze dat waanzinnig zou gaan vinden. Girly, maar toch niet te popperig, prinsesserig en alles waar mamma altijd even van moet slikken ;-). De bolletjesprint past goed in haar roze en stippenkamertje. Lien is er gelukkig net zo blij mee als ik; ze vindt hem ‘plachtig mamma’. Helemaal mee eens kind!

Naast deze te gekke vloerkleden vind je ook nog andere heerlijk Scandi prints, zoals een monochroom autokleed, een geweldige leeuw (runner op als het ging voor J’s kamertje), pijlen, dots, een ster, tipi’s, dino’s, hondenpootjes…; voor ieder wat wils!

Voor beide kamers heb ik de kleden een toffe plek gegeven, kijk en geniet mee van de nieuw ingerichte kamertjes en shop se bij Volero!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op