Bergstein Rainboots in the city

Hoera! De dagen worden langer en de tijd om foto’s te kunnen schieten dus ook 😉 ik blijf het in de winter altijd lastig vinden om goede foto’s te schieten, gezien de tijd dat dat mogelijk is zó kort is! Gelukkig konden we van de week naar het dorp, mijn favoriete plekje in Zoetermeer. Huh, dorp? Ja want onze oude Dorpsstraat vind ik soms gezelliger winkelen dan het Stadshart. En naast shoppen dus ook foto’s maken, jee! Op pad met de twins en hun nieuwe Bergstein laarzen.

Bergstein vs ..

Ik ben Bergsteinfan vanaf het moment dat de twins kunnen lopen. Ik kocht namelijk vrij snel achter elkaar goedkope laarsjes en vervolgens Bergsteins, en was direct om: Bergsteins it is! Waarom? Ik vind de kwaliteit véle malen beter (en ja; daar betaal je ook voor ;-)), en nog belangrijker; de pasvorm! Helaas hebben ze ze niet in volwassen maten, want wat had ik deze laarzen graag gehad vroeger, toen je nog die lompe, harde verre van hippe -althans ik dan regenlaarzen had. Bergstein laarzen hebben een soepele neus en schacht, waardoor dit me stukken comfortabeler lijkt zitten. De keuze was overigens niet alleen voor mij makkelijk; C. vertikte het om haar -best schattige- rode regenlaarzen te dragen, I can’t blame her. Door het zachte natuurrubber waar de laarzen van gemaakt worden, is dit laarsje perfect voor dreumesen tot oudere kids.

De twins hebben ze zoals ik al eerder aangaf al een poos, en mijn ervaring met de laarzen is dan ook dat ze zeker niet alleen gedragen worden tijdens de regen buiten. Zo dragen we ze als we naar de Natuurtuinen gaan, buiten spelen, naar het bos gaan, naar gym (want ze kunnen ze zo lekker makkelijk zelf aan en uit trekken, scheelt mij weer spaarzame tijd ;-)), in de regenplassen stampen, tijdens de sneeuw en zelfs tijdens het schaatsen met ijzertjes eromheen! Handig in elk seizoen, passend bij iedere omgeving. Yep; a fan’s speaking!

Omdat meneer en mevrouw Groeispurt weer naar een maatje groter gingen, was het tijd om hun paren opnieuw te vervangen. Dit keer een mooie koraalkleurige en lichtblauw examplaar. Had ik ooit iets genoemd over iets typisch roze-en-blauw en niets voor ons? Ach, sinds de kids een eigen mening hebben is het dus roze en blauw all the way. Ach,  in deze stijl vind ik iedere kleur prima!

Naast de geweldige rainboots heeft Bergstein ook nog rainboots in Chelsea style (enkelvariant) gevoerde winterboots en Cozy; sloffen!

Het dorp in!

 

Dat de laarzen vrijwel iedere dag aan gaan, droegen we ze ook tijdens het winkelen in de stad. Waar ik als kidsfashionista toch wel van ga glunderen, zijn het de complimenten die we krijgen over de outfits van de kids. En hey, dat is het voordeel van een duo; die krijg je al gauw. Can’t blame them; ze zien er – yep zeer gekleurde bril, maar dat mag- ook wel uit om door een ringetje te halen, toch 😉 Kijk mee en geniet!

  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op