Angulus boots via Footway

Het voorjaar kom eraan, en met de groeiende voetjes ook weer nieuwe boots! Gelukkig groeien de voeten van mijn kids niet super hard, waardoor we een poos kunnen genieten van een paar schoenen. Maar helaas, maat 24 is hier echt voorbij, dus komen maatje 25 arriveert langzaamaan in ons huis. Ach, en met de huidige te gekke collecties was het geen lastige keuze om weer wat nieuws uit te kiezen.

Footway

Via Footway ontving ik deze te gekke Angulus boots in luipaardprint. Excuse me; we zijn hier net de Veerkampjes; leopard all te way! Bij Footway heb je een groot assortiment van dit prachtige kinderschoenenmerk, en ik was om! Naast het prachtige merk vind je tientallen andere bekende en minder bekende merken waar je naar hartelust voor je kids of voor jezelf kan shoppen. Timberlands, Adidas, Hummel, Ugg, Converse, Shepherd, Rubber Duck, Dr Martens, name it en je kunt het er in grote getalen vinden!

Footway is al sinds 2010 een webshop, en to be honest; ik had er nog nooit van gehoord! Naast Nederland verkoopt Footway in nog tien andere landen, big business dus! Footway wil vooral klanten tevreden houden, daardoor staat service voor hen hoog in het vaandel. Ze shippen voor €5.99 (als het op voorraad is binnen 24 uur!) en retourneren binnen 30 dagen is gratis.

Angulus in details

Mijn mini-veerkamp deelt gelukkig mijn liefde. Ze kan namelijk op haar manier al enorm duidelijk maken of ze iets wel of niet aan wil, en of ze het überhaupt wel gaat dragen, of dat ik dat op mijn buik kan schrijven. Ik ben drie en ik weet precies wat ik wil. Zucht.. De Angulus boots zijn van leer en heel stevig, waardoor mijn kleine diva er heerlijk mee op pad kan. Stevige laarsjes zijn nodig met haar smalle lange voetjes, maar ik denk dat deze schoenen ook prima zouden passen bij wat stevigere voetjes, omdat de zijkanten aan beiden kanten elastiek zijn; de Chelsea boots vind ik naast een groot fashion item vooral ook heel handig om deze zo makkelijk aan te trekken zijn; scheelt mij weer wat werk during the morning rush 😉

C draagt hier Angulus boots gecombineerd met een CarlijnQ maillot, Mini Rodini jurk en Stones & Bones cardigan. Het Balance board is van Creatimber.

 

 

  

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op