De Bloggers Tag

 

Mijn eerste Tag is een feit! Een wat? Ja een tag! Als je vaker “mamma” blogs leest, heb je ze vast voorbij zien komen, maar niet op twINSTYLEblog. Maar.. daar komt n nu dus verandering in. Ik ben door Mirjam Hart gevraagd of ik haar Bloggers tag wilde invullen. Sure; let’s do this!

De bloggers tag vragen

Wat is de naam van je blog en waar blog je over?

twINSTYLEblog. Een mooie mix van twins en instyle, ik was helemaal trots op mijn eigen creativiteit, muhaha. Voordat ik twINSTYLEblog startte, blogde ik op Ohmymacushla (neem een kijkje en probeer niet te hard te lachen over mijn stuntelige blogleven jaren terug). Ik blogde voornamelijk over mode. Zelfs al voor de grote modeblogs, maar ik zette nooit echt foto’s van mezelf online. Dat vond ik kinda awkward. Dom hè, als je nu bedenkt hoe groot de grotere modeblogs zijn geworden. Ah well.. Toen de twins geboren werden, ging mijn liefde voor mode wat meer op de achtergrond. Fashionhood turned motherhood. Hoewel ik gelukkig zelf ook weer een beetje fashion sense terug krijg, blijft mijn grote liefde kindermode. Daar schrijf ik dan ook het meest over. En hoewel we in een huurhuis wonen, en het huis verre van naar mijn zin is, ben ik weg van Scandinavisch design, en schrijf ik inmiddels ook over de kinderkamers en lifestyleproducten voor ‘cool moms’.

Oh my macushla

Wanneer verscheen je eerste blogpost?

Mijn eerste blog was ergens in 2010, maar die heb ik helaas verwijderd. In mijn post van november 2013 blog ik erover, maar wanneer dat was? Daar komen we *mysterieus* nóóit meer achter..  twINSTYLEblog kwam tot leven volgens mij ergens in 2016, waar ik in begin 2015 al fanatieker over kindermode ging schreven en ‘Ohmymacushla -> Oh my macushla ofwel mijn treasures/ schatten niet echt niet over die van mij gingen maar over die van mijn kinderen. Zo kwam er dus een naamswijziging en kwam twINSTYLEblog

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Van mode naar kindermode naar lifestyle blogger… het is eigenlijk een samenloop vann omstandigheden geweest. Vooral het delen en inspiratie opdoen waren redenen om ermee te beginnen maar zeker ook om het te blijven doen. De mensen die ik in dit wereldje heb leren kennen hebben echt een extra beetje sjeu gegeven aan mijn leven (oké cheesy maar wél waar!).

Wat is het leukst dat je hebt meegemaakt dankzij je blog?

De toffe events als De Kleine Fabriek, de kindermode styling events zoals die van Pomme de Jus  in samenwerking met Frederieke van Kindermodeblog en Kidsdepartment samen met Just By Manon, de gezamenlijke Instagram workshop met andere bloggers en Ig’ers.  Er zijn zoveel dingen die het bloggen leuk maken!

Wat was jouw leukste samenwerking tot nu toe?

Ik heb er meerdere, maar de bijzondere samenwerkingen vond ik met By Alex Playmats, Charly’s en de komende blog van Papatitos, waarbij ik live had afgesproken met de vrouwen achter het merk. Het is zo bijzonder om als blogger hun ideeën, visie of producten te delen met mijn volgers. Ik blijf het concept ‘blogger’ soms nog steeds iets ongelooflijks vinden, en het mogen werken met vrouwen waar ik de blogs voor schrijf, dat vind ik zó tof!

Welke tips kun je andere bloggers geven?

Dat er héél véél tijd zit in het bloggen. Bedenk dat ik voor een blog, met voorbereiding, foto’s schieten, nabewerken en tekstbewerking zo’n 8 uur bezig ben. En dan doe ik dit nog parttime; respect voor de fulltime bloggers. Mensen hebben een rooskleurig beeld en ja, de producten zijn een fijne bijkomstigheid, maar als je het alleen daar voor doet, houd je het denk ik niet vol. Als je kwalitatief een goede blog wil neerzetten, reken dan dat je flink veel uren zal moeten investeren in bloggen en niet vergeten netwerken en het bijhouden van social media. O en vergeet niet de kosten van een eigen domein, de layout van je blog én de tijd die je kwijt bent aan het reageren op andere bloggers of social media. Jaja. Een hoop werk, but worth it!

Welke kanalen gebruik je om jouw blogposts te promoten?

 

Instagram ben ik dagelijks druk mee, daarnaast vind je me hier op Pinterest, op Facebook en op Vero sindskort.

Welke bloggers events bezoek je?

Eerlijk; bijna niet meer! Ik ging tweejaarlijks naar De Kleine Fabriek, maar helaas is dat opgeheven. Ik heb het te druk en het lukt me gewoonweg niet om tijd vrij te maken om er naartoe te gaan. Wie weet als de twins over een half jaar naar school gaan 😉

Welke 3 bloggers volg je zelf graag?

Kindermodeblog (en Sparkle26 voor de styling, tijd voor een echt magazine!) check ik geregeld als het gaat om leuke nieuwe kledij, benijd ik Laura en James‘ blog om de manier hoe zij ‘groen’ toepassen en toch prachtig stijlvol blijven ( no offence 😉 ) en geniet ik van al het moois bij Pussycat and Bird.

Aan wie geef jij de bloggers tag door?

Huisje Vol Liefde

Mommyhood

Janske

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen áchter de blog!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaMirjam Hart Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Mirjam Hart
Gast

Heel leuk om te lezen! Tof dat je ‘m wilde invullen. Liefs!