Springproof outfit via Olliewood

Hoera! Het is lente! Zonneschijn, dikke winterjassen kunnen weer de kast in, evenals de dikke truien en … helaas. Dat mochten we willen. Ik zag helaas vandaag zelfs sneeuw. Hallo! Het is M A A R T. En ik ben winter klaar. We hebben dit seizoen een sneeuwpop kunnen maken en kunnen schaatsen. Super. Van mij zou dat ook in een week mogen, liefst rond kerst, en daarna weer een graadje of 10 en zon. Of wel kansloos. Eveneens kansloos; de waanzinnige nieuwe zomerkledinglijnen vol prachtige singlets, zwemkleding en korte broeken. Tenzij je een lucky B bent die binnenkort een zonvakantie neemt. Gelukkig zijn er minder drastische aanpassingen te doen, zodat je toch nog kan genieten van de nieuwe SS18 kleding. Strategisch shoppen. Nieuwe items van Ammehoela en House of Jamie kwamen hierdoor op de deurmat, en die zijn prima nú al te dragen.

Olliewood new in

Geregeld schrijf ik over Olliewoods fikse kinderkledingcollecties, en -hooray!- er zijn nieuwe merken bijgekomen waar ik persoonlijk erg happy van wordt. Ammehoela Kids en House of Jamie. Over beiden schreef ik eerder blogs; House of Jamie via Didipops schreef ik een jaar terug, met een prachtig basic jurkje dat helaas niet meer past, maar wow wat een kwaliteit! Ammehoela kids leerde ik kennen bij de Kleine Fabriek tijdens mijn eerste kennismaking daar, halverwege 2016, toen Ammehoela Kids net een start had gemaakt. Ik was meteen fan; naast de te gekke stijl zijn de dames achter dit merkje ook super tof! Helemaal leuk dat Olliewood.nl deze merkjes toegevoegd heeft aan hun assortiment.

Spring in, winter.. not out.

Hoewel ik sowieso niet een wintertype ben, merk ik zodra de dagen weer langer worden dat de behoefte aan warmte in rap tempo groeit. Ook bij de twins, die het geregeld hebben over in het water spelen, en een paar weken geleden met winterkleding en al de Noordzee wilden ervaren (!).  Ik vind het wel fijn dat de kledinglijnen voor spring summer rekening houden met de Hollandse voorjaren, want gelukkig is maar een deel echt hoogzomer, en het andere deel kan al prima gedragen worden. Zo ook dit enorm gehypete broekje van Ammehoela. Deze trackpants is hé-lemaal hot, en ik snap het wel; naast dat het de 80’s en sporty trend omarmd, kan het ook niet anders dan super lekker zitten! De enorm populaire pants is bij Olliewood al uitverkocht, maar door middel van een reminder in te stellen kan je ervoor zorgen dat je per mail op de hoogte wordt gehouden als hij weer terug in de stock is. De zwarte variant is nu nog te koop. Wij hebben zelf een te grote maat: J draagt maat 104-110 maar van de trackpants hebben we 122-128. Ik vind het ondanks de oversized look prima kunnen; de broek valt wat smal voor de mini mannen billetjes van meneer, dus wij kunnen er met deze broek gelukkig even mee vooruit ;-). Maar no worries; voor degene die geen genoeg kunnen krijgen voor deze red vibes; de waanzinnig coole reversible bomberjack van Ammehoela is ook to die for. Naast de rode versie kan je het bomberjack binnenste buiten draaien zodat je de zwart-wit versie krijgt met de signature ‘own it’ driemaal op de rug. Hierdoor is het jack zó makkelijk te combineren; een ware voorjaarsmusthave als je het mij vraagt!

Ik mixte de trackpants en het bomberjack met een Molo sweater en Adidas x Mini Rodini sportschoenen; prima draagbaar voor nu met een longsleeve eronder, maar kan mee het voorjaar in!

C draagt de maxi jurk van House of Jamie  ; hoewel mijn lieve kleine meid haar wollen cardigan weigerde te dragen, wilde ik wel dat ze haar maxi jurk kon dragen met een maillot. Ik vind dat zomerjurkjes niet altijd in de winter gedragen kunnen worden vanwege de  dunne stof, maar dit te gekke leopard jurkje (jaja we hebben wel wat leopard in de kasten (ze hebben potverdikkie meer leopard in de kast dan ik). Dit jurkje echter is van dikke stof, dus kan prima het hele jaar gedragen worden. Je weet wel, met een leuke knit en een maillot, mits je dochter dat wil dragen. Iets met een eigen mening.

De stippenmaillot van Popupshop werd goedgekeurd, evenals de laarzen eronder van Papatitos, viel me nog best mee dat ze niet haar leopard laarzen eronder wilde. Bit much, dit staat haar echt waanzinnig! Met een fijn wollen -goedgekeurd- giletje mocht ik dan ook eindelijk wat foto’s maken van mijn kleine diva.

Benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe springoutfits!

Tipje: Past het niet? No worries; de items mogen weer gratis retour, want Olliewood biedt sinds eind januari tijdelijk gratis retourneren. Maakt het shopgemak weer nét wat makkelijker 😉

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op