Nick Jr. Fandagen Duinrell

Gezien het gewéldige weer vandaag -ach de voorspellingen waren nóg beroerder en we denken even niet aan de 20 graden volgende week- kon er niets meer mis gaan; op naar de jaarlijkse Nick Jr Fandagen in Duinrell! Met twee mini Paw Patrol fans was deze dag een zeer belangrijke dag voor mijn peuterduo. Maar hey, niet alleen voor hen belangrijk; ook voor mijn hubby en mij, want wij waren ook al een poos (lees pre-kids tijd) niet in Duinrell geweest, en we hadden er zin in! Met één net onder de 1 meter en net één boven de 1 meter, begon ik me wel stiekem af te vragen voor wat voor een uitdagingen we zouden komen te gaan staan, maar gelukkig konden beiden bijna overal waar ze wilde in!

Slow start..

We startten de dag met een heerlijk Paas ontbijt. Hoewel wat soberder dan de dag ervoor, want met in het achterhoofd alles wat nog gepakt moest worden, voelde ik me lichterlijk gehaast. En dat staat vrijwel altijd gelijk aan enige chaos in huize Bos. Maar goed, we konden even over tienen de deur want gelukkig is Wassenaar een half uurtje rijden. De auto uitgeladen en -jawel!- daar vielen de eerste regendruppels. Ondanks de ietwat chaotische morgen, lukte het me wel om logisch genoeg te redeneren dat paraplu’s en regenjassen geen overbodige luxe zouden zijn. Hup, alles aan, om en op, en op zoek naar die Nickelodeon karakters.

Helden op sokken meeten de echte Nick Jr. helden

De Meets & Greets met zowel de Duinrell kikker als Dora als Diego konden we in de pocket steken, maar nadat het meeten eigenlijk al voor de twee voldoende was, was het greeten eigenlijk een beetje te spannend. Gelukkig was de stoere kleine dame wel van plan om haar angst over boord te gooien, en ging -weliswaar met pappa- op de foto met Dora -waar ze achteraf natuurlijk de grootste praatjes over heeft. Wij vertellen niks door hoor 😉

Naast de Meet & Greets is er voor de Nick fans nog héél veel te doen. Zo is er een Nick Jr Speurtocht, een Mini Show, kan je knutselen en kleuren in een speciaal ingerichte ruimte, is er een voorleeshoek, een Quiz, kun je glitter tattoo’s en tiara’s maken (shoot, die heb ik gemist!) en is er een speelveld met springkussens en daarnaast andere te gekke spellen waar ik mijn duo nauwelijks weg kon krijgen! Ook kwam ik daar Hannan van Dimples ’n Cheeks met haar gezin tegen, wat een leukerd!

En toen… de attracties

En toen… ontdekte mijn duo de kikkerachtbaan. En nog een keer. En nogmaals.. en… nou ja, we zaten dus behoorlijk een aantal keer in de kikkerachtbaan. Niet dat wij dat nou enorm storend vonden 😉 wel dat het even duurde voordat we een familieshot hadden waarin we er alle vier op stonden. En o ja, handig ook als je klein geld bij je hebt; ons briefgeld nam die niet aan dus onze eerste -allemaal leuk kijkende- foto konden we niet kopen! Ach, reden om nog een aantal keer in de achtbaan te gaan!

Opnieuw merkte ik weer dat de twins weinig angsten kennen als het gaat om attracties (meets & greets daarentegen ;-)) en kon het peuterduo ondanks de net geen meter/ net een meter wel in genoeg attracties om een lange dag van ruim zeven uur te vullen.  Nu alles behalve ik al op één oor liggen, bekijk ik de foto’s en video’s terug met een lach. Wat een heerlijke dag hebben we erop zitten!

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op