Sporty in Shoesme

We hebben ervan mogen proeven; de lente! Hoera! Onvoorstelbaar hoe dat in Nederland kan gaan. Stonden we precies een week geleden nog te vernikkelen in de kou, kon dit weekend niet alleen de winterjas, maar ook de zomerjas uit. Hoe dan?! Ach, however; ik heb al de dikste wintertruien opgeborgen, niet alleen bij mij, maar ook bij de garderobes van de twins. En nu is het tijd voor de schoenen. Helaas ben ik niet zo’n goede weggooier, -gever of verkoper, want de meeste schoenen passen nog. Toch zijn we weer een maatje door, dus voor komend seizoen mocht ik weer nieuws inslaan. Heel vervelend, dat snap je. Met kids die wekelijks naar de sportlessen gaan, zijn sneakers een must, maar hey die andere zes dagen net zó goed; ik vond een leuk twinning paar bij Shoesme, die ik jullie graag wil showen!

Sporty chic

De sporttrend is meer dan hot, dat kan zelfs een persoon die net een poos onder een steen heeft geleefd wel zijn. Love it or not; sneakers kunnen altijd en overal! Er was eens een tijd (hakjestijd, zeg maar pre-twintijd) dat ik het me niet voor kan stellen dat ik ooit laaggehakt of ‘erger’ gesneakerd door het leven zou gaan. Tot ik kinderen kreeg en ik vrijwel dagelijks mijn sneakers aan heb. Zo blij dat er tegenwoordig ook hele hippe zijn waardoor het prima kan! Ook voor mijn mini’s, zowel onder hun sportkleding als onder gewone dagelijkse kleding. In de outfits van mijn duo heb ik ook exact geprobeerd om te laten zien dat sneakers ook prima onder casual en zelfs chique kleding past. Sneakers are forever!

Shoes me sneakers

Al eerder schreef ik blogs over Shoesme. Dit schoenenmerk is voor mij echt een blijvertje, want de schoenen zijn van goede kwaliteit, waardoor ze een hoop aankunnen. Erg fijn met mijn driejarige explorers! De witte sneakers uit de Urban schoenenlijn zijn nog eens extra speciaal. De witte sneakers hebben een bovenwer van wit glad leer. Met de huidige rainbow-madness kon ik het niet laten om voor C. een regenboogvariant aan te schaffen; de lage witte sneaker met regenboog striping. De gekleurde strepen zijn er met de hand opgeschilderd. Je moet er dus wel rekening mee houden dat deze print kan vervagen, maar gelukkig is dat bij ons (nog) niet het geval! De achterkanten van de schoenen zijn voorzien van zilveren glitters, en de herkenbare Shoesme Urban Zool maken ze nét wat stoerder. De lichtroze veters zijn vooral bij C helemaal goedgekeurd, maar naast veters loopt er een schuine rits over de bovenkant van de schoen, waardoor mijn duo niet de veters hoeft te strikken en zo kan leren om zelf de schoenen aan te trekken. I-de-aal Shoesme, merci très bien!

Voor J. heb ik dezelfde schoenen gekozen, maar dan met donkerblauwe striping. De kleine man is helemaal fan van blauw, dus stylde ik het outfit… helemaal blauw! Als ik iets onzin vind, is dat alle tinten hetzelfde moeten. Ton-sur-ton of soms zelfs wat vloekend kan juist super speels staan! Mini Rodini kledij erbij, en je outfit is helemaal van nu! C. draagt een motoreta trousers (hoe cool; eindelijk past mijn kleine dame een flared trouser!) gecombineerd met een Stella Mc Cartney sweater. Ik ben helemaal verliefd op haar outfit en haar nieuwe sneakers passen helemaal in de huidige trend. Ik zou het zo zelf kunnen dragen!

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op