NUNUNU SS 18

Als je in Nederland nét denkt dat het mooie weer eraan komt, mogen we het weer doen met frisse wind en regen. Het is gelukkig nog net april, dus laten we het er maar op houden dan het seizoen nog moet beginnen ;-). Eigenlijk zorg ik in de garderobes van de kinderen (man) en mij dat er vooral ‘in between’ items liggen. Dus longsleeves, lange, niet te dikke broeken, eventueel vestjes om met laagjes voor wat warmte te zorgen. Ook in de ‘zomergarderobe’ houd ik de sweaters, die prima met shorts te combineren zijn net onder de twintig graden. Kunnen kniekousen een fris outfitje net een beetje beter draagbaar maken in het frisse Hollandse voorjaar.

NUNUNU SS18

De nieuwe collectie van NUNUNU is perfect voor Nederlands klimaat. Je kunt het gewoon áltijd dragen. In de winter met een maillot of dikke sweater, in de zomers met een singlet en shorts. Ik viel dit seizoen direct voor de nieuwe spijkerjurk met lange mouwen. Eerdere seizoenen was hij er al in korte mouwen, maar ik kon niks leuks voor erboven vinden op het moment het frisser wordt. Voor mij was dus de lange jurk direct in het winkelwagentje geadd, en C was er net zo happy mee als ik; ‘Mam (serieus, ze zegt echt ‘mam’), dit is echt een stoere jurk hè?!” Ja zeker schat, en gecombineerd met haar Turtle Dove Londen kniekousen en of course haar Dr Martens. Heerlijk basic, maar ook heerlijk draagbaar.

Double Denim

We deden een double denim match met haar broer, want ook voor J vond ik te gekke baggy trousers van NUNUNU, in dezelfde stijl als C haar jurkje; vintage used look. De afgelopen maanden kies ik -mede door manlief- niet alleen meer voor wat strakkere leggingbroekjes, maar wissel ik dit af met jeans of harens. Waarom kiezen als je ook alle drie kunt gebruiken; meisjes hebben keuze uit rokjes, jurkjes, leggings, broeken etcetera, dus waarom boys alleen met een spijkerbroek en t-shirt laten lopen? Er is zóveel keuze!  J’s outfit mix ik met een NUNUNU stippen tanktop, schoenen van Shoesme, waarvan ik de navyblauwe veters heb omgewisseld in Luckyno7 veters. Love it!

Beide kids dragen de kledij in maat 3-4, ik vind NUNUNU true to size tot iets ruimer vallen. Echter de items passen bij mijn threenagers prima! En niet te vergeten; die onmiskenbare, heerlijke NUNUNU geur is natuurlijk ook weer aanwezig; ik moet mezelf soms tegenhouden met extra geur te snuiven in de buurt van hun kleertjes; NUNUNU ruikt zó lekker!

De double denim mix and match is basic en toch een super toffe match geworden, maar hé, eerlijk? Ik vind de foto’s nog leuker. Ik zei tegen de kids voordat ik wat foto’s ging maken; “Hé jongens, kunnen jullie een beetje stoer kijken?”  .. Het resultaat volgde..

   

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
NUNUNU Fall-oween – twINSTYLEblog Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] ik ook al een Halloween shoot met de twins in NUNUNU (en voor eerdere NUNUNU blogs, check deze: ss18, aw17, van afgelopen twee […]