Goodmorning Sunshine!

Goodmorning Sunshine! Wat een heerlijk weer is het buiten! Eindelijk; zomer in de lente! En dat vieren we groots! De twins en ik zijn dit hele weekend in plaats van festivals of stad gewoon in de buurt te vinden, en man; wat geniet ik hiervan. Ik had mezelf voorgesteld om in de vakantie zo min mogelijk te doen, maar met een Kinderboekenmuseum, en kappersbeurt, een omgebouwd huis, een uitje naar onze buurtstrand was het tot nu toe nou niet echt een rustige vakantie te noemen. Leuk, maar nu de temperaturen stijgen dacht ik; dan gaan wij een tandje zachter lopen. Chillen, meer.

Maar zaterdagochtend kon ik het toch niet laten; lekker even met de twins op pad. Ik vond bij de Sniep een leuk plekje voor de twins om even wat foto’s te maken,maar omdat we toch in de buurt waren, kon een ochtendje wijktuin eigenlijk niet ontbreken. Stijlvol, dat dan wel weer, want we hadden prachtige kledij aan van Goodmorning Sunshine; een webshop naar mijn hart, en dat is niet alleen door de fijne naam; Goodmorning Sunshine!

Goodmorning Sunshine!

Bij Goodmorning Sunshine heb je een superbreed aanbod aan shopmogelijkheden. Bekende kledingmerken als Mini Rodini, Tiny Cottons, Soft Gallery, Mingo,  Maed for Mini gemixt met de prachtige  Lotie Kids, Tocoto Vintage, Nixnut, Phil and Phae, The Future Is Ours, CarlijnQ, DSproet & Sprout, Little Indians, One We Like; we ALL like! Naast de prachtige kinderkleding vind je er ook kids accessories: de  mooiste merken van Done By Deer, Natursutten, Liewood, Wee Gallery, Mockies. Green Tom, Mio & Co, Mies & Co en Studio Bleubird. En vergeet niet de mooie sale sectie die leuke outletprijzen heeft!

Goodmorning Sunshine zorgt dat je bestelling binnen 48 uur bij je thuis is, en boven de 75 euro (behalve op sale)  is het gratis verzenden! Daarnaast heeft Goodmorning Sunshine een super fijne klantenservice, dus als je met vragen zit over hoe de maat valt van een kledingstuk, combinatietips nodig hebt of andere vragen hebt, kun je er terecht. Naast een onlineshop heeft Goodmorning Sunshine ook een stenen winkel in Bergen op Zoom, helaas niet om de hoek, maar wat heb jij een geluk als je deze fijne winkel wel in de buurt hebt! Angelique van Goodmorning Sunshine zegt het volgende over haar (web-) winkel:

“Ik heb jarenlang gewerkt in de kledingbranche en vind het geweldig om verschillende merken en stijlen te combineren. De merken van Goodmorning Sunshine zijn over het algemeen nog niet zo bekend en komen van over de hele wereld. Regelmatig bezoek ik beurzen in Parijs en Amsterdam om op de hoogte te blijven van de laatste trends. En om nieuwe merken te ontdekken die passen in mijn boutique.”

Dat is zéker gelukt; wat een kidsfashion-walhalla aan fijne merken heeft ze in haar shop! Ik vond een te gekke combinatie voor de twins die ik je graag show

Outfitdetails

Met deze warme dagen kunnen we eindelijk de jas achterwege laten, maar de ochtenden en avonden zijn nog best fris. Voor mij perfect; want dit is dé tijd om een sweater met shorts en kniesokken te combineren. Dit vind ik J. ongelooflijk gaaf staan, maar als het (ruim) boven de twintig graden uitkomt, is het zelfs voor mijn ‘mamma mouw omlaag’ zoontje dat geen blote armen wil te warm, en lukt het me om hem in een kortere variant te krijgen ;-). Hij draagt een toffe Tiny Cottons sweater met octopus print, met daaronder de Mini Rodini Draco shorts (love!), tiny cottons kniesokken, afgestijld met leopard vans. Perfecte combinatie van relaxt en toch op en top fashion. C draagt een fijne sporty combinatie van de Tiny Cottons maxi rok, gecombineerd met een Tiny Cottons badpakje die dient als body. De kniesokken zijn van Maed For Mini en ik maakte de sporty look af met de sneakers van Mini Rodini x Adidas. Ik vind de outfitjes waanzinnig, en wellicht jij ook. Of heb je ander prachtige items voorbij zien komen. En hey, je kan nu ook kans maken op deze geweldige items; doe maar aan de giveaway en win 50 euro shoptegoed voor deze toffe webshop!

Winactie; WIN 50 euro shoptegoed!

Hoe maak je kans op deze te gekke prijs?

  1. Reageer onder deze blog met een geldig emailadres, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Reageren onder het Facebook bericht mag ook! Vergeet niet Twinstyleblog en Goodmorning Sunshine te liken op Facebook.
  2.  Meer kans maken? Kijk op mijn Instagram hoe je nog een kans maakt!

Deze winactie loopt van dinsdag 8 mei 19:00 tot dinsdag 15 mei 19:00. Op woensdag 16 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  

19
Leave a Reply

avatar
19 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Goodmorning Sunshine aw18 – twINSTYLEblogsylviamelissaKristel Gubbels-DaemenNicole Monsieurs Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marjo
Gast
Marjo

Wat een gave webshop. Had er nog niet van gehoord. Volg je op fb en insta. En de webshop natuurlijk ook!

Amber
Gast
Amber

Prachtige foto’s van je kids met mooie kleding. Ik doe heel graag mee met de giveaway

Monique Albers
Gast
Monique Albers

Wat een leuke actie!

Marloes
Gast
Marloes

Wauw wat een mooie foto’s. En te gek deze give away! Ik kende de webshop nog niet.. Allemaal super toffe merken, dus ik ben ze meteen gaan volgen en wij doen heel graag mee! Liefs, Marloes (@meand_roxie)

Linda Snoek
Gast
Linda Snoek

Superleuke give away… ik ga duimen!!! l.snoek77@gmail.com

Iris van Bijsterveldt-Broers
Gast
Iris van Bijsterveldt-Broers

Super tof.. mooie foto’s ook! 🍀

Irene
Gast
Irene

Wat zien ze er toch weer te gek uit! Echt Leuk! Wij doen mee👍🏻

Bernice Geerts
Gast
Bernice Geerts

Wat leuk om je te ontdekken via insta. Leuke blog en wat een toffe stijl heb je. Ik ga je zeker volgen 😉 en duimen om ook een paar toffe items uit te kunnen kiezen voor mijn liefjes..

Joyce
Gast
Joyce

Wat een gave give-away en wat een toffe winkel! Wij doen heel graag mee. Liefs Joyce (mama.en.ise)

Jannie
Gast
Jannie

Wauw! Te gek! Deze shop volg ik natuurlijk al 😃 Mooie merken 👍🏼👍🏼 fingers crossed! 😍

Marleen
Gast
Marleen

Ik doe heel graag mee, leuk beschreven weer! Kende het merk nog niet maar ben nu wel erg benieuwd! 🍀😍

Silvanna
Gast

Toffe give away!! Ik doe mee!

Sanne Bool-Brekelmans
Gast

Waaaaaauw. ❤ Prachtige foto’s en zo’n gave giveaway. Ik doe echt heel héél graag mee aan deze!! Wat zouden wat nieuwe zomer items in de kast welkom zijn!! 🍀 #heelhardduimen

Alyt van der Heide
Gast
Alyt van der Heide

Goodmorning wat een geweldige prijs. Doe graag mee voor mijn meiden. Wat een leuke merken 😘

Nicole Monsieurs
Gast
Nicole Monsieurs

Superleuk geschreven en wat een gave shop😍 waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly, Lilly is de laatste tijd gegroeid als kool.zou geweldig zijn haar garderobe aan te kunnen vullen met een mooi kledingstuk van goodmorning sunshine💕🍀

Kristel Gubbels-Daemen
Gast
Kristel Gubbels-Daemen

Wat een leuke webshop. Ik kende ze nog niet maar wat een leuke kleren

melissa
Gast
melissa

Wat een gave webshop en wat een prachtige foto’s! ik volg via fb en ik waag bij deze heel graag een kansje

sylvia
Gast
sylvia

😍🍀 wauw, supergave kleding zeg, ik doe heel graag mee voor onze jongens!! 😍🍀

trackback

[…] eerder schreef ik over de geweldige webshop Goodmorning Sunshine! (check hem hier) voor een geweldig shopwalhalla.  Angelique van Goodmorning Sunshine gaf een super leuk interview, […]