One We (ALL!) Like

One We Like is een Zweeds kinderkledingmerk dat je in de afgelopen jaren al geregeld voorbij hebt zien komen bij de twins. Ik ben onwijs fan van dit fijne label, hoewel deze niet enorm opvalt tussen de opgelopen kleuren en print virus, haha. Vooral tussen de wat meer hysterische prints van Mini Rodini en Bobo Choses valt dit label in eerste instantie niet zo op, maar ik wil je laten zien hoe tof One We Like te matchen is… stay tuned!

Behind One We Like

One We Like is opgericht door de Zweeds/ Engelse Vicky, die in 2004 al haar eerste agency opzette. Deze ambitieuze vrouw heeft vanaf die tijd allerlei producten op de markt gebracht, maar in 2013 ontstond One We like; met dit label wilde ze duurzaam en cool combineren, in een collectie die beduidend een rode draad heeft lopen, maar wel up to date blijft. Vicky staat voor het maken van kleine collecties, waarin het belangrijk is dat de items van goede kwaliteit zijn. Ik moet zeggen dat de items die wij hebben, zo door zouden kunnen naar een volgend kindje, mocht je kinderen in verschillende leeftijd hebben, kunnen ze zo door naar een broertje of zusje (hier natuurlijk niet van toepassing ;-). De kleding blijft ondanks het vele wassen pilloos en in vorm (lees hier dagelijks, met mijn buitenspeelkindjes is schoonmaken van kleding een onmogelijke taak).

With every piece, we want to create a keeper – Vicky, One We Like

Collabs

Door de samenwerkingen met illustrators en creatievelingen worden de prachtige, zachte bio katoenen kleertjes van waanzinnige prints voorzien. En dit seizoen met een Nederlands tintje: de dames van Pomme De Jus – de kledingwinkel die mijn liefde voor kindermode heeft aangewakkerd vanwege ons eerste Styling Event daar drie jaar geleden met Frederieke van Kindermodeblog- hebben een samenwerking met One We Like x Pomme De Jus.

De kenmerkende pastelkleurige, super zachte kleding van One We Like, met de prachtige illustraties van Pomme De Jus; een match made in heaven als je het mij vraagt! Voor de twins moest ik deze gave sweaters inslaan, en ze combineren super fijn met de items uit de One We Like collectie, zoals de zachtroze hartjes print rok en J’s toffe all-over peace teken print shorts. De kniesokken van One We Like maken de outfitjes af, die goed te dragen zijn als het wat slechter weer is (as I’m saying..) of als het iets frisser is.  En met de foto’s die ik van de twins maakte in C’s kamer, kan ik jullie meteen een stukje laten zien van C’s kamer, die een behoorlijke progressie heeft gemaakt, maar nog steeds niet naar mijn zin is. Wordt vervolgd.. maar eerst…

Win 50 euro shoptegoed!

En.. ik mag nog iemand blij maken;  je kunt nu 50 euro shop credit winnen bij One We Like!

Hoe maak je kans?

  1. Like One We Like en twINSTYLEblog op Facebook.
  2. Reageer onder de blog en/of onder het Facebook bericht. Iedere reactie is een entry dus reageer je onder beiden verdubbel je je kansen!
  3. Nog meer kans maken? Check mijn Instagram voor meer winkansen!

De winactie loopt van 30 mei 08:00 tot 6 juni 08:00. Op 7 juni maak ik de winnaar bekend. De winactie is open wereldwijd, ik kies willekeurig een winnaar aan de hand van een random number converter. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

8
Leave a Reply

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Alyt van der HeideTrang ChauLynn MahieuIris van Bijsterveldt-BroersAline Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Maartje
Gast
Maartje

Super! Ik doe graag mee 🙂

Hanne
Gast

Wauw, wij vinden dit merkje megagaaf!!! Fingers crossed… voor grote broer die veel te snel groeit en bijna niets meer in zijn kleerkast heeft ! 🙂

Aline
Gast
Aline

wat een gave foto’s weer! En ook wij zin weg van de Pomme-prints en met een trui van One we like hebben we hele goede ervaring, wat een kwaliteit! Dus wij maken heel graag kans op shoptegoed!

Iris van Bijsterveldt-Broers
Gast
Iris van Bijsterveldt-Broers

Oooo wauw! Zo tof dit merk! Ik doe dus heel graag mee voor mijn 2 jongens 💙🙌🍀

Lynn Mahieu
Gast
Lynn Mahieu

Ooh wat leuk! Ik maak graag kans op een budget om me weer te kunnen uitleven! 😀

Trang Chau
Gast
Trang Chau

Wat leuk!! Ik doe graag mee! Nu ga ik kei hard duimen

Alyt van der Heide
Gast
Alyt van der Heide

Doe graag mee. Mooie kleuren weer eens wat anders. En origineel

trackback

[…] het biokatoen moet voldoen). En enkele collecties bestaan uit vrijwel volledig organic lijn, zoals One We Like. A Monday In Copenhagen en Snurk Naast dat het materiaal duurzaam is, worden ook veel bio-organic […]