Knotsknetter de zomer in

Hoera! Een aantal jaren lang mocht ik in juni, vrijwel altijd direct voor of rond mijn verjaardag, de temperaturen zien dalen na een heerlijk warme lente. Gelukkig is de frisheid van afgelopen week heel tijdelijk, dus de zomerkleertjes kunnen (weer) tevoorschijn worden gehaald. Helllo summer! Wat een heerlijke tijd om die dikke jassen niet aan te hoeven geen lange broeken en dichte schoenen maken plaats voor  sandalen en slip-ons. Ik toverde alvast de zomer een paar daagjes eerder in huis met deze fijne items via Knotsknetter.

Knotsknette kleding

Bij de Amsterdamse zaak Knotsknetter is de zomer (collectie) ook in volle gang, en  ik wil jullie deze toffe webshop, waar ik eerder al over blogde, niet onthouden. Het fijne aan deze toffe shop vind ik het assortiment, die net even wat anders is dan de gemiddelde Bobo Choses en Mini Rodini, die je in vrijwel elke online shop kunt vinden. Merken als Nadadelazos, Tapete, Little Man Happy, Ammehoela, Claesens, Gardner and the Gang, (Knast by) Krutter en Snurk vind ik super toffe merken die je niet overal terug ziet, en daardoor nét een beetje specialer zijn. Niet alleen specialer; deze kleding is speciaal geselecteerd op hun biologische oorsprong en de kwaliteit van de producten, en dat kan ik beamen! Knotsknetter official dealer van de bekende Salt Water Sandals, die ik iedereen met kinderen zou willen aanraden (echt, deze sandalen hebben het afgelopen jaar de twins aangekund en zien er nog steeds prima uit; hoe dan?!),

Anyway, Knotsknetter is een winkel op Knotsknettergek op te worden! Niet alleen online; in Amsterdam staat dit fijne zaakje in. Niet alleen voor fijne kinderkleding kun je hier terecht, ook voor accessoires én voor een professionele kinderkapper kan je deze zaak instappen (voor de kinderkapper kun je op woensdag, vrijdag en zaterdag terecht voor een unieke haircut!).  En met accessoiremerken als Janod en Djeco kan je ook terecht voor veel mooie accessoires als kraamcadeau, een verjaardag of gewoon als je net zoals ik houd van het aanpassen en (her-)decoreren van kinderkamers 😉

In details

De twins zijn klaar voor de zomer in wat fijn nieuwe kleertjes. Als ik de twins vergelijk van begin seizoen tot nu, hebben mijn ukken een fikse groeispurt gemaakt. We moeten inmiddels voor C. maatje 104 en soms zelfs 110 aanschaffen, bij Jesse 110-116. En dat terwijl ik een poos hebben mogen genieten van mijn niet zo hard groeiende kids; nu snap ik die ouders die stiekem balen dat een paar sandalen maar twee keer gedragen konden worden, of sportschoenen die niet een half jaar mee gaan. Wel even slikken!

C draagt op de foto een te gek jurkje van Nadadelazos , een fijn t-shirt jurkje die ze lekker oversized draagt met haar nieuwe hairy Tiny Cotton sneakers. Met d’r nieuwe Zeeman diva zonnebril kan deze dame niet alleen op stap als ze er netjes op uit moet, deze jurk dient zich ook prima als fijne overgooier op bikini als strandjurkje, met een mooie strohoed en een paar sandaaltjes. Of in het najaar (/ een koude zomerdag zoals gisteren). Ik vind overigens dat een jurkje daar niet te dun voor mag zijn qua stof, anders oogt een zomerjurkje onder een maillot naar mijn mening vreemd, maar dit stofje kan dat prima!

J draagt een Nadadelazos shorts met pretzel print, die ik matchte met een Tapete ‘That’s Bananas’ sweater (waar vind je de bananenprint tegenwoordig niet?! Helemaal hot!). De helemaal hipper dan hot old school slip-ons van Cientas ruiken niet alleen heerlijk naar kauwgomballen (echt zo’n typisch geurtje als NUNUNU, die je overal terug ruikt en you either hate or love), maar zijn ook nog eens enorm draagbaar, komen met een extra leren inlay en het schoentje heeft een super toffe wassing. En niet te vergeten super handig, want de schoentjes kunnen ze zelf aantrekken, en dat stelt een tweelingmoeder meer dan gerust als die twee straks hun eigen schoenen aan moeten trekken van, naar en op school. Wie zegt dat comfort en esthetisch niet samen kunnenI-de-aal!

En fijn; de kleertjes kun je nu scoren in hun sale. check de website of shop in de Amsterdamse winkel deze toffe items voor een zacht prijsje! Knotsknettergek op Knotsknetter!

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op