Goodmorning Sunshine aw18

Goodmorning sunshine! Of, in J’s geval; Goodevening moonshine! Want de kleine man heeft -weer, I know!- een nieuwe kamer! En wat voor één, man, ik zou zo met hem ruilen! Daarover binnenkort een in nieuwe blog meer. Eerst naar de sunshine.

Vorig seizoen; Goodmorning Sunshine! SS18 + interview founder Angelique

Al eerder schreef ik over de geweldige webshop Goodmorning Sunshine! (check hem hier) voor een geweldig shopwalhalla.  Angelique van Goodmorning Sunshine gaf een super leuk interview, en het is duidelijk dat haar ervaring in de kinderkledingbranche terug te zien is in het assortiment van Goodmorning Sunshine. Wat een liefde voor (al!) deze merken. In de SS fotoserie die ik maakte, scheen de zon volop, en was het Tiny Cottons outfit van de twins  een enorme hit, én hit-tebestendig. Helaas moeten we het nu met wat minder weer doen, en -zal je net zien- gebeurt dat als de verjaardagen van de twins eraan komen.  Annoying; nét dat toffe verjaardagsoutfit met een graadje over 35 gescoord. No worries; gelukkig hebben we Goodmorning Sunshine!; met genoeg moois om de koudere dagen stijlvol aan te kunnen.

Fall colors

Dit seizoen is er weer volop keuze uit prachtige kinderkleding lijnen. Zo hebben Phil and Phae, Tiny Cottons, Sproet & Sprout, Nixnut, CarlijnQ prachtige kleurenpalletten die het herfstseizoen stijlvol inluiden. En -voor ons- hopelijk de indian summer verjaardag van de kids komend weekend. Maar goed, mocht het slecht weer zijn, dan is er geen nood; de prachtige items van Bobo Choses aw18-19 kunnen we ook aan als het niet zomers en zonnig wordt. Het kleurenpallet is veel aardse kleuren, maar ook diepe kleuren als rood, blauw en donkergroen spelen dit najaar een grote rol. Met de grootste hoofdrol voor… bruin!

In trends zie je veel de velours trend terug; een zachte badstof die super comfortabel zit, maar ook nog eens helemaal van nu is! Ook faux-fur, en looooot’s of prints passeren Goodmorning Sunshine. Zo ook in de kleding die ik vond voor J en C.

Details

Bobo in details; de foto’s die ik van de twins maakte in all-the-way Bobo Choses. C. draagt de prachtige jurk van Bobo Choses; de Moons dressDeze jurk met de bekende maanprint heeft een super schattig kraagje in roze-rood (een kleurencombi die helemaal ‘it’ is) in een prachtig groen-blauwe kleur, die zo goed bij C haar ogen past. Door de lange mouwen zowel in de zomer als in de winter te dragen, in de winter lijkt me deze combi super tof met een vestje waarbij het kraagje net boven het vestje uitkomt. De kniekousen van Bobo Choses hebben een mooie gouddraad erdoor. en passen bij de jurk van Bobo, maar door de fijne kleurencombi zou die ook  bij… alles ongeveer.  J draagt ook een fijne Bobo Choses Cats and Dogs sweater, die ik al veelvuldig voorbij heb zien komen op Instagram; een super toffe sweater! Een kledingstuk dat wat mij betreft de grootste musthave is in een jongenskledingkast, omdat het altijd te dragen valt. In de zomer op shorts, in de winter met een hemd eronder en een dikke broek. Omdat het najaar eraan komt, is een fijne dikke broek ook mooie afwisseling op dunnere leggings en spijkerbroeken. Tracksuits vind ik hierin perfect, en zijn ook een echt musthave voor het najaar. De vertical stripe tracksuit die J draagt valt fijn baggy, wat ik hem super tof vind staan. En daar maak ik manlief ook wat blijer mee, want hoe tof ik leggings vind bij jongens, mijn man kan het helaas niet (meer) waarderen. Een grote grijns op zijn gezicht nu J. steeds vaker in spijkerbroeken en wijdere broeken loopt. En hey, ik moet zeggen; ik vind het ook super tof! Deze tracksuit is ook een item dat ongelooflijk veel te combineren valt. Ik kan me geen print of kleur bedenken die hier niet boven staat. Een aanwinst in de garderobes, dus.

De outfits shootte ik in de kamer van J, een nieuwe jungle kamer. Grappig, want de kleuren van de twins hun outfits komen terug in het design; dat maakt de outfits nóg net wat leuker 😉 Binnenkort volgt een blog over J’s nieuwe kamer, die nog in progressie is.

Voor nu; shop de te gekke nieuwe collecties nu online bij Goodmorning Sunshine, of ga naar de stenen winkel in Bergen op Zoom. Shop se!

 

   

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op