Back to School via Kids With Flair

Oh het  begint een beetje te kriebelen! Mijn kinders zijn ‘groot’, naar eigen zeggen, want ze gaan maandag starten op de ‘grote’ school! Zó spannend (ehh ja, ook/ vooral voor mamma). Hoewel we de vuurdoop al een beetje gehad hebben met een BSO en schoolwenuurtje, zal maandag toch echt de grote dag worden waarop de twins voor het eerst naar school gaan. Zo’n grote stap, een hoofdstuk dat wij sluiten -want nu had ik vier dagen van de week de kids thuis, en straks nog alleen een weekend. Ik kijk er tegelijkertijd ook wel naar uit, want het geeft me meer vrijheid en niet te missen; beiden zijn écht toe aan de basisschool. Met andere woorden; de afgelopen zes weken (maanden) waren niet altijd de makkelijkste. Maakt het alleen niet minder makkelijk om al een stukje los te gaan weken… en toch; het is tijd!

Kids with Flair 2.0

En natuurlijk doen we dat in stijl. Ik heb allerlei waanzinnige outfits al klaarliggen (serieus, van koud tot warm, schaamteloos geef ik dat toe) voor die belangrijke eerste dag. Hoewel ze niet gaan twinnen -niet nodig ook, ze zitten ieder in een eigen klasje- de tassen twinnen wél. Want hey, je bént wel een tweeling! De prachtige Fresk rugzakken vond ik bij Kids With Flair, een webshop die ik jaren terug al vond (en er hier over blogde) in de zoektocht naar mooie, toen nog monochome- accessoires te vinden voor de twins.

Twinning backpacks

Ik vond het wel een zoektocht; het vinden van een leuke, praktische, twinnende, goede rugzak. Ik wil kwaliteit, me niet blauw betalen (want x2) en het moet gewassen kunnen worden mocht ik toch die mandarijn vergeten in het tasje (been there, iehll). De Fresk rugzakken spraken mij gelijk aan vanwege de mooie tankleurige hengels. Naast mijn vertrouwde kleur okergeel heb ik een nieuwe liefde gevonden in de kleur tan. Eigenlijk een heel oude liefde; in de floriserende boho-jaren had ik van jas, tas tot schoenen ook TAN! Dat was trouwens niet het enige wat me trok in de Fresk tassen ;-).

Fresk in details

De Fresk rugzak van C is de lichtoranje/ peachkleurige rugzak met zwanenprint erop. Voor J heb ik de blauwe walvissenvariant gekozen, want de kleine man is helemaal weg van de boeken van ‘De Kleine Walvis’. En tja, moet ik nog verdere uitleg geven over de keuze van mijn prinsesseneenhoornzwanenflamingo-liefhebbende dochter? De prints zijn abstract en zijn helemaal van nu.

Het fijne aan de rugzak vind ik het feit dat je de inhoud mooi kan verdelen. Een groot vak voor broodtrommetjes, gymschoenen, maar ook een etui of potloden kun je er met gemak in kwijt. In het voorvakje kun je kleine materialen kwijt, in de binnenkant kun je de naam van kindje zetten (doen jullie dat eigenlijk? Ik heb dit nog nooit gedaan maar wellicht nu naar de basisschool is dit wellicht wél slim?). De afmetingen zijn 32×23 cm, hij is best groot en dat maakt hem perfect voor vier+ jarigen. Maar wat ik eigenlijk nog het allermooiste van de rugzakken vind, is dat ze helemaal ecologisch verantwoord zijn; deze tassen zijn namelijk volledig gemaakt van gerecyclede petflessen. Hoe back to school – cool is dat?!

  

De te gekke Fresk rugzakken koop je bij Kids With Flair, maar naast Fresk verkoopt Kids With Flair ook te gekke rugzakken van JP, Blafre, Caramel & Cie, Jeune Premier, Own Stuff, Hase Weiss en Escudama; stuk voor stuk waanzinnig coole rugzakken!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op