Rainproof in Bergstein Footwear

We hebben de eerste week overleefd, en hoe! De kanjers hebben hun eerste schoolweek super doorstaan, zonder ook maar één traan. Moi inclus. Gelukkig kunnen ze wel bijtanken nu met het weekend in het vooruitzicht. En hoewel de komende dagen nog even de zomer goed inluiden, komt het er toch echt aan; de herfst. Niet dat dat voor de twins iets uitmaakt hoor, of het nu hartje zomer is of hartje winter; ze willen altijd hun regenlaarzen aan.  Bergstein it is!

Oude stugge laarzen vs Bergstein comfort

Ach ik snap het wel; je hebt ze zó aan en het ziet er super comfortabel uit. Heel anders dan die zware stijve regenboots die wij vroeger hadden zeg maar! Ik heb al Bergstein regenlaarzen sinds de twins kunnen lopen, en elk seizoen (of eerder, naargelang de voeten besluiten het weer tijd is voor een grotere maat) staat er weer twee nieuw paar en kleur te shinen in onze hal. Voor het herfstseizoen kies ik vaak de donkere kleuren uit, terwijl we in de zomer voor lichte kleurtjes gaan. Dit keer staan de rode en groene variant in ons huis, en eerlijk gezegd heb ik lang getwijfeld wie ik nu welke kleur zou geven; uniseks to the max. Ik hoop dit seizoen dat het wat makelijker gaat om het daadwerkelijk door beiden te laten dragen, maar voorheen lukte dat helaas niet vanwege het grote onderscheid dat mijn duo graag maakt van hun kleding. Die is van jou en deze zijn van MIJ!

All day, every day

Ik heb echt buitenspeelkinderen op de wereld gezet. Pissebedden vangen, bomen klimmen, fietsen, rennen door de struiken, spelen met takken, steentjes verzamelen. Name it, en mijn kids doen het. Betekent dagelijks wassen en hopen dat de vlekken eruit gaan. Thank God dat de natuurrubberen Bergsteins daar perfect voor gemaakt zijn; na tig keer dragen en wassen blijven de laarsjes als nieuw. A mothers dream..

In detail

C. ontving de rode variant, J. de kleur Forest. In een toepasselijke omgeving konden de laarsjes weer op hun best worden gefotografeerd; in the forest! De laarsjes zijn beiden in maat 26, en daar kunnen ze voorlopig mee vooruit. Bergsteins vallen mijns inziens true to size tot net wat ruimer, dus als je twijfelt; kies gewoon de ‘gewone’ maat van je kleintje. In de Bergstein collectie vind je naast de originele regenlaars ook nog een fijne winterboot met voering, de chelsea boots (enkelvariant), de fijne ‘Cozy’ sloffen (ook voor volwassenen!) en voor de allerkleinsten de Teddy variant. Op naar een nieuw regen (-laars) seizoen!

    

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op