Bezoekje Barn47 in Olliewood

Van het weekend konden we genieten; eindelijk eens een volledig weekend met zijn vieren! Sinds mijn man voor zichzelf is begonnen, kan ik me niet meer herinneren hoe heerlijk het is om met het gezin er op uit te gaan. Even een goeie déjà-vu (/fait) dus! Dit keer hadden we een uitnodiging ontvangen van Barn47; een all-you-can eat restaurant in Wateringen. Voor ons lekker dichtbij!

Barn47

Een restaurant waar we lekker ongerept kunnen eten, zelf onze keuzes kunnen maken qua eten en niet op elkaar hoeven te wachten, een maaltijd kunnen eten zonder kinderen die een wedstrijdje ‘Wie kan het meeste ‘mamma’ roepen binnen twee minuten’. Een betere zondagmiddag had ik me niet kunnen bedenken.

Stijlvol via Olliewood.nl

En -of course- ‘dineren’ we in stijl; in te gekke kleertjes via Olliewood.nl. Deze toffe webshop heeft elk seizoen weer zoveel moois in petto. De collectie op hun website is gigantisch, en daardoor wordt de keuze er niet makkelijker op. Ken je dat? Mandje volgooien, er weer wat uit gooien omdat je ruim boven je beoogde budget zit, om vervolgens toch enigszins verbaast een dag later de deur te openen en een gigantisch pakket binnen te zien komen. Inmiddels kent mijn postbezorgers (DHL, UPS, PostNL) me vrijwel allemaal bij naam (lang leve het bloggerleven), eveneens het rijtje lieftallige buren dat toch altijd bereid is om -wéér- die pakketjes aan te nemen. Oeps…

Collecties

De collecties van Olliewood.nl zijn de laatste periode flink uitgebreid; het fijne van de website is dat het meerdere stijlen bevat; van mainstream merken tot de luxere, van trendy merken tot budget. Voor ieder wat wils…

Nu de twins naar school gaan, merk ik dat ik langzaamaan toch ook overstap naar wat meer mainstream kleding. Kleding die de kids makkelijk aan en uit kunnen trekken, kleding die vies kan worden bij de BSO (/ bouwspeelplaats buitenplaats), en kleding die wat meer past bij de basisschool. Hoewel, dat laatste kom ik in een volgende blog nog op terug; want J in leggings zijn verbannen en daarvoor in de plaats enkel joggers en (spijker-) broeken. Blijvertje? Geen idee, maar hoe anderen naar hem kijken heeft hier zeker een rol in gespeeld. Blijft een lastige kwestie.

In Details

Voor nu.. koos ik ook voor C. voor een tof kinderkledingmerk dat ik nog niet in de garderobe heb gehad, en waar in instant verliefd op was. Een te gek bordeauxrood/ blauwe rokje van Finger In The Nose. Dit merk heeft me dit seizoen sowieso verrast; zoveel moois!! Van een prachtige lammy coat die hoog op de verlanglijst staat voor J, geweldige gewatteerde jacks en metallic items maken je outfit net een beetje stoerder. Love it! Voor C koos ik echter voor een combinatie met de Soft Gallery top, die ik al geregeld op Instagram voorbij heb zien komen. Wat een toffe longsleeve, en in een kleur die helemaal van nu is! De print is waanzinnig en met vanalles te combineren, van een stoere bikerjeans tot een tuttig tutu’tje die ik een paar dagen geleden op de kop tikte via een Facebookgroep. De kniesokken van CarlijnQ komen ook via Olliewood, die combineren superfijn met het Finger In The Nose rokje. De blauwe leopard schoenen zijn van Shoesme.  Voor J koos ik de geweldige CarlijnQ vest die we nu geregeld als jasje dragen. Dit vest valt ruimer dan de kleding die ik de afgelopen jaren van CarlijnQ heb gehad, J draagt maat 110-116. Het vest is van prachtige, stevige kwaliteit, met een stoere ruitprint waar ik jaren eerder al voor viel bij een Bobo Choses jasje dat ik maar niet op de kop kon tikken. Nu hebben we hem wel, en het velours vestje staat mijn man zó stoer! Wij kunnen het najaar; koud of warm, weer stijlvol tegemoet!

    

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op