F/W Shoesme shoes & bags

Het najaar is echt begonnen, en dat hebben we afgelopen weekend gemerkt! Hoewel we een paar nachtjes gingen glamperen, werd dat de laatste dag zonder kachel (prut petroleum was op, brr!) echt fris. Gelukkig betekent dat dat we de zomerkleding hebben gewisseld naar winter, en zo ook met de schoenen. Hoewel even een beetje balen als die nieuwe sandalen toch al naar zolder gaan, met een grote kans dat ze volgend jaar niet meer passen, word ik toch erg blij van de nieuwe items die de twins’ garderobe binnen komen. Deze toffe boots die de twins beiden hebben van Shoesme zijn een heel fijne aanvulling en perfect voor koudere dagen als vandaag. Evenals de nieuwe, donkere schooltassen, waar ik direct verliefd op was, en na een tip die ik kreeg over het gebruiken van donkere tassen op school (aan den lijve ondervonden dat dat echt praktischer is), hebben de nieuwe donkere schooltassen een vaste aanstelling gekregen.

Shoesme najaarscollectie.

De nieuwe Shoesme najaarscollectie vind ik om te smullen. Waarom? De overdaad aan workerboots! Ik vind al jaren tof om stoere workers te dragen bij de twins, eigenlijk al sinds ze kunnen lopen, en elk seizoen zitten er weer te gekke nieuwe exemplaren bij. Maar echt, deze toffe variant voor dochter C vind ik waanzinnig door de stoere patches, die het naast stoer toch ook girly maken. De patches zijn een ster en bloemen, en maken het laarsje helemaal van nu. Het fijne aan de laars vind ik dat hij goed smal valt, waardoor C met haar smalle voetjes hem perfect past, en er niet uit kan slippen. Hij zit precies om de voetjes heen, en zit als gegoten (nu dus geen groeispurt krijgen, kleine dame!). De laars is maat 26, en de maten vallen zoals we van Shoesme gewend zijn; true to size. De collectie bevat daarnaast ook lekker veel luipaarprint (love!), metallics (love even more!) en de ook de western boots maken een return, niet alleen in de modewereld, ook in de kindermode. Ik heb ze nog niet aangeschaft, maar mocht er een maatverschuiving binnen het seizoen plaats vinden, dan komt er zeker een plekje vrij voor een stel western boots!

J kreeg ook mooie workers, dit keer een boys variant met een legergroene streep op de achterzijde. De kleur vind ik niet zwart zwart, maar meer destroyed zwart, wat goed past bij de look van de boots. Stoer door de vetergaten die in de jongensversie wat groffer zijn, met groffere veters en een groffere hiel voor een

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op