NUNUNU Fall-oween

Sommige kleding vraagt om een toffe fotoshoot. Een paar jaar geleden maakte ik ook al een Halloween shoot met de twins in NUNUNU (en voor eerdere NUNUNU blogs, check deze: ss18aw17, van afgelopen twee seizoenen.

 

Ready for Fall-oween

De herfstvakantie is gestart, en sinds een maand zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor Halloween. Spinnenwebben gemaakt van kastanjes en wol (oké, mamma iets meer dan de kinderen ;-)) pompoenen, kastanjes zoeken (dat lukte beter) en een spook voor de deur die alle kinderen in de straat wel eens gezien hebben en ook wel een beetje spannend vinden. Lekker rustig sindskort aan de deur, haha.

Hoewel ik vaak Nederlanders hoor zeggen dat ze Halloween maar niks vinden en te Amerikaans, vind ik het een tof feest en hoop van harte dat dit een jaarlijks terugkerend fenomeen blijft om ook thuis mee aan de slag te gaan. En op de blog met een speciale shoot. In de bossen, lekker duister en vooral met hele toffe kleding!

NUNUNU FALL  18-19

De nieuwe collectie NUNUNU is weer om te smullen. De Victoriaanse jurken, de vele tule, dan wel in combinatie met leer, zwart en vooral stoer. De meisjes collectie bevat een aantal topjurken en rokken die ik stuk voor stuk zou willen toevoegen aan de garderobes; wat zijn ze mooi!  C haar Victoriaanse jurk is grotendeels gemaakt van tule, met een prachtige zilverkleurige band als ‘riem’ eromheen. C is gek van alles wat glimt en jurken die -als ze ronddraait als een ballerina, wat mevrouw wil worden, natuurlijk- lekkker mee zwieren; dat lukt met deze toffe jurk! Ik was bang dat zandkleurig haar niet zou staan, maar ik vind de tint prachtig!

J draagt een prachtig vest van NUNUNU, hij is oversized en super dikke stof; perfect voor nu om als jas te dragen. Het is is in de bekende charcoal grijze kleur die NUNUNU altijd in de collectie heeft, en heeft aan de binnenkant de overbekende skull print. Lekker edgy! De oversized look vind ik J super staan. Hij vindt het fijn om capuchons te dragen, en laat ik hem dat nou super vinden staan! Helaas voor de krullen, maar hey, in dit geval het meer dan waard ;-). De wijde jeans eronder; manlief blij, want die vond die strakke broekjes nooit wat voor J. Ik wel, maar ik zie nu ook in dat -nu hij groter wordt- het hele strakke niet zo leuk meer staat om die toch wat bredere beentjes dan zuslief heeft. Doorschuiven dus, zover dat past. Deze raw jeans heeft een super toffe look, is licht destroyed en past perfect bij het lekker wilde, stoere karakter van de kleine man. Afstijlen met een tof shirt en worker boots en je bent helemaal klaar voor een stoer najaar, of in dit geval; Fall-oween.

In het bos komt het meest wilde, stoere in mijn kiddos naar boven, daarom maak ik er ook zo graag foto’s. En het resultaat? Spooky, heel cool en ik ben de grootste fan 😉

   

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op