Red-Rag fall shoes

Het najaar is volop aan de gang, en de sneakers blijven weer geregeld in de kast staan, terwijl de (regen-)laarsjes weer dagelijks gepakt worden; het is herfst! Gelukkig met fashionable voeten, dit keer in prachtige exemplaren van Red-Rag.

Wie mij kent, weet dat ik weg ben van workerboots. Vanaf het moment dat de twins (goed) kunnen lopen dragen ze workerboots, omdat ik de uitstraling lekker stoer vind staan, maar ik het tegelijkertijd ook hele stevige, comfortabele schoenen vind voor ze. En dit seizoen kun je ze O-VER-AL vinden; in alle soorten en maten. Inslaan!!

Red-Rag heeft elk seizoen weer prachtige schoenen voor zowel jongens, meisjes als dames en heren. Voor ieder wat wils! Een paar jaar geleden hadden we Red-Rag laarsjes, en ik kan me goed herinneren dat ik baalde dat deze niet meer paste toentertijd. Ze waren namelijk nog helemaal niet versleten! Ik vond het opvallend dat de schoenen zo lang meegingen en ben daarom weer helemaal content dat we opnieuw laarzen mochten reviewen. De donkerblauwe workerboots waren dus al gauw naar huis geklikt.

Deze prachtig blauwe leopard schoenen trokken mij vanaf het eerste minuut.  De workerboots hebben een mooie blauwe suède buitenkant, waarbij de leopard stukjes met glitters bewerkt zijn voor een metallic look. De veters zijn van satijn en dat maken deze laarsjes helemaal een musthave.  De laarsjes hebben een rubberen zool en zijn verder volledig van leer, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind voor de kinderen (en mezelf).  De schoenen zijn afgewerkt met rode stiksels, wat een fijn contrast geeft. Daarnaast vind ik het super fijn staan bij het Finger In The Nose rokje & de strik van Haarspeldjes.com, met dezelfde kleursamenstelling. Het matcht heerlijk en geeft een andere look dan de standaard pink promiss die dochterlief op dit moment hoog op nummer 1 heeft staan. Met laarsjes in een spannende, andere kleur dan die we normaal pakken voor haar (want zo redeneert C; blauw is voor jongens) geeft dit haar een speelse en iets stoerdere look. Ik vind het prachtig!

We stijlden de look af met een faux fur jasje (ook nog helemaal het dit seizoen) en een maillot van Prenatal. Heerlijke najaarskleuren die ook nog eens samen super fijn matchen De rok is via Olliewood.nl, het jasje via Wendy& Kids.

     

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op