Tumble over Tumble ’n Dry

Stop de tijd! Wat een enorme stappen maken de twins sinds ze op school zitten. Niet alleen vliegen de centimeters eraan, ze worden ook zo (eigen-)wijs! Grotere mondjes, eigen meningen, ruzies want ‘jij mag niet meer komen op mijn feestje” / “jij bent niet meer mijn beste vriend”, stokpoppetjes tekenen, letters willen leren. Man waar zijn mijn ‘baby’s’ gebleven?! Ach, het hoort erbij, en ja ik vind het heerlijk dat ze groter worden en dus zelfstandiger, want erg fijn is, maar tegelijkertijd vind ik het wel heel snel gaan nu en ben ik blij dat ik wekelijks (dagelijks) foto’s van ze maak om deze herinneringen vast te leggen. Echte basisschoolkids, en daar passen we de garderobes op aan; Tumble ‘N Dry helpt me hier een goed handje mee.

Tumble ’n wie?

Tumble  ‘N Dry natuurlijk! Kent iemand het niet?! Nee, volgens mij is dit één van dé bekendste merken die je in Nederland kunt verkrijgen. Overigens niet alleen in Nederland, over de hele wereld wordt dit waanzinnig toffe merkje verkocht. In meer dan duizend (!!) kinderkledingzaken in Nederland, Scandinavië, België, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Italië, Griekenland, Zwitserland en Australië is het te koop. Toch stoer van dit van origine Hollandse merkje. Tumble ‘N Dry is al gestart in 2007 en heeft een stoer, fris comfortabel en toch betaalbare kinderkledinglijn van 0 tot 15 jaar.

Tumble ‘N Dry: “Onze kleding volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste fashion trends en is tegelijkertijd lekker comfortabel en draagbaar.”

De  collecties zijn verdeeld in jongens en meisjes collectie. Voor elk kledingmaatje kun je dus makkelijk in een bepaalde collectie zoeken waar je kindje in valt. De twins zitten inmiddels in de Mid collectie, dit is van maat 92 tot 140. Maar van baby tot tiener kun je terecht bij Tumble:

• ZERO collectie, verkrijgbaar in maat 50-68;
• Lo. collectie, verkrijgbaar in maat 68-98;
• Mid.. collectie, verkrijgbaar in maat 92-140;
• Hi… collectie, verkrijgbaar in maat 128-176.

In elke leeftijdscategorie wordt goed gekeken wat goed aansluit bij de leeftijd, dus gespecificeerd op behoefte, pasvorm en stijl. Leuk vind ik dat er prima onderling gematcht kan worden, leuk voor de siblings om te mix and matchen!

In details

Voor J namen wij een Osmel trui die ik al vanaf de start van het seizoen op het oog had. Deze stoere sweater heeft dé it kleur van het seizoen, namelijk roestbruin, en het wordt dubbel ‘it’ door de soft letters die erop zitten, wat het helemaal van nu maakt. De sweater heeft super zachte fleece van binnen, wat hem heerlijk draagbaar maakt voor dit seizoen. Ook heeft de sweater geribde elastische boorden en een sporty gestikt kruisje in de hals.  Ik heb de boorden aan de onderkant naar binnen gevouwen waardoor hij kort lijkt, maar eigenlijk is de sweater nog ruim en kan die nog zeker een tijd doorgedragen worden. Waaronder met het te gekke denim jack. Reuben. Ik wilde ook even een tof jack voor J, maar naast de stoere Levi die ik eerder het seizoen zag, kon ik er geen vinden met een mooie wassing. Deze donkerblauwe met teddy kraag was exact wat ik in mijn hoofd had, en het staat hem zó tof! Echt een basisschoolbinkie (oke, ik ben wel enigszins subjectief). De prachtige Franc jeans maakt de look helemaal af, ik houd wel van de denim op denim trend! Zijn outfit is om door een ringetje te halen, en morgen is de kleine (oke niet meer zo’n kleine) man tijd om weer naar school te gaan. Hij kan er weer stijlvol tegenaan!

ARE YOU READY TO TUMBLE?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op