Go Soaky

Twintig jaar geleden, het is rond 07:45 in de ochtend. Ik sta in de schuur en pak mijn fiets om door een barre, natte tocht twintig minuten later op school te arriveren. Net voordat ik de enorme rugzak (toen nog moet boeken, jaja) op mijn rug deed, roept mijn moeder; doe je regenjas aan. “Regenjas? Mam, ben je niet goed”. Regenjassen vond ik voor sukkels, en hoewel mijn smaak verre van smaakvol was, was voor mij één ding meer dan duidelijk; die lelijke, bouwgroene regenjas, nee nooit! How times changed..

De kinderen vragen dagelijks of ze hun nieuwe GOSOAKY regenjassen aan mogen. En dat is fijn. Het Nederlandse klimaat vraagt om goede regenjassen. Definitie voor goed is voor mij niet alleen degelijk, want hey; de functie tegen-de-regen-jas moet het wel hebben! Maar het oog wil ook wat. Mijn jeugd was dat helaas niet het geval, maar Lucky kids nowadays hebben die mogelijkheid wel: GOSOAKY, een super tof merkje van Nederlandse bodem, heeft een waanzinnig toffe kinderkleding én volwassen rainwear lijn.

GOSOAK-wie?

GOSOAKY weet wat we nodig hebben, in ons regenkikkerlandje. Ze willen niet alleen regenkleding die écht waterproof is en niet alsnog zorgt voor die charmante natte kringen onder je jas; het moet simpel functioneel én fashionable zijn met hoge kwaliteit. De jacks zijn winddicht en waterproof, de waterkolom druk is 3000mm. Een fikse regenbui houdt je dus gegarandeerd droog. Het fijne aan de jassen vind ik dat ze het hele jaar door te dragen zijn. Ze hebben een basiscollectie en daarnaast wordt er elk seizoen weer toffe, up to date items toegevoegd aan de collectie.  De najaarscollectie heeft extra reflectie details op de jassen van de kinderen om ze zo veilig over straat te laten gaan. Daarnaast heeft de volwassen collectie een wijdere onderkant van de jassen, ‘wings’ genoemd, waardoor je benen droog blijven als je op de fiets stapt. Je kan wel merken dat die merkje in Nederland is geproduceerd. Super handy!

GOSOAKY wil niet alleen functioneel en hoge kwaliteit leveren, ook hechten ze veel belang aan duurzaamheid en het milieu.  Zo min mogelijk het milieu belasten is hun streven.

Wist je dat? GOSOAKY heeft een kleine pinguïn print op iedere jas zitten. Dit komt omdat GOSOAKY het WNF steunt. Door een kledingstuk van GOSOAKY aan te schaffen, draag je je steentje bij aan de projecten in Antarctica die steven naar minder overbevissing, bevuiling en klimaatverandering. Nu snap je waarom die toffe pinguïn erop staat!

GOSOAKY AW1819

De nieuwe collectie bevat een aantal waanzinnig toffe stukken. Ik viel direct voor C’s  Black Beauty koraalkleurige regenjas. De kleur is waanzinnig mooi en helemaal mijn dochter. De ruffles maken het stoere bomberjack lekker girly, net als de toffe paarden die over de sleeves heen lopen. De jas is gevoerd en is daardoor ook prima in de winter te dragen. J draagt zijn favoriete kleuren (Zoetermeerder in hart en nieren) in een jas: dehttps://shop.gosoaky.com/collections/autumn-winter-2018/products/karma-chameleon-1 Karma Chameleon (lintje voor de bedenker van de namen, graag!). Deze toffe jas heeft een perfecte combinatie van de kleuren okergeel, navyblauw en grijs, en past perfect bij mijn stoere boy. Ik heb voor beide kids de maten 110-116 genomen, zodat ze er nog in kunnen groeien, maar oversized kunnen ze er ook al heerlijk de regen mee trotseren.

Mijn kids zullen mij voor gek verklaren als ze níet in hun hippe regenjasjes de deur uit gaan. Now.. let’s go!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.