One We Like AW18/19

Het is winter! De twins waren vanmorgen direct buiten in de sneeuw  te vinden, ondanks dat het met geluk twee centimeter bedraagt. Het geeft niks; de plezier is niet minder om. Dit weer betekent ook eindelijk die dikke truien uit de kast. 

De One We Like truien van dit seizoen zijn een must voor dit winterweer; niet alleen super warm en comfortabel, ook helemaal fashionable in toffe nieuwe prints; van leopard tot een stoere color blocking knit voor mijn kleine man. 

One We Like doet al een tijdje mee in de kidsfashion scène, en elk seizoen word ik blij dat dit toffe Scandinavische merkje er weer voor zorgt dat je weer wat in je garderobe wilt hebben. De collecties kenmerken zich door mooie prints en basics, gecombineerd met extra up-to-date prints in natuurlijk een Scandi-vibe. One We Like is een duurzaam merk dat volledig werkt met 100% organic cotton, dus alles wat je koopt is van volledig organic cotton gemaakt. Fijne bijeenkomstigheid is dat ze elk seizoen weer toffe designers aan het roer laten om mooie prints te maken voor het merk. Dit seizoen was de beurt aan Mini Empire waar een waanzinnig toffe print uit is gekomen ‘Africa’, war naast mijn favoriete leopard prints dé print van het seizoen is wat mij betreft. 

De nieuwe toffe prints show ik jullie graag. Nou ja, de twins dan ;-). Allereerst viel mijn oog direct op het prachtige knitted cardigan met Lemur print. Wat een waanzinnig tof vest, helemaal van nu en voor de winter perfect te combineren met andere items van de One We Like collectie, zoals het toffe beren t-shirt. 

J draagt de kleding in maat 6 (maat 110/116), en voor T-shirts raad ik aan een maat ruimer te nemen. Maat 6 past J met zijn vier jaar prima. De cardigan valt nog wat ruim maar dat vind ik oversized prima kunnen. De broeken van One We Like vallen heel ruim, wij hebben maat 6 maar maat 4 had ook prima gekund. De color block knit trui van J valt op maat. C draagt het jurkje LS Africa (mijn favoriete print van het seizoen, de samenwerking van OWL x ME, ofwel designer Mini Empire) en deleopard  trui in maat 4, deze passen prima. De jurk zou ik deze true to size dan wel een maatje groter nemen, de trui valt ruim en past prima als je de eigen maat neemt. 

De One We Like kleding zit super comfortabel en ziet er prachtig uit. Nog een tip; hier kun je in de sample sale toffe items voor een leuke prijs op de kop tikken!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op