deJouwe muurdeco

Vakantie! Hoera! Vanaf vanmiddag 12:00 was het zover. Ik haalde de kids op door het kletsnatte weer, om zo snel mogelijk op deze korste dag van het jaar weer thuis te brengen. De vakantie kan beginnen en dus ook de aftrap van de feestdagen. Heerlijk samen binnen bij de boom een kop chocolademelk drinken, kerst vieren met familie en de twins zich laten vermaken met hun kindervuurwerk. Ik heb er nu al zó’n zin in. Feestelijk wil ik het ook houden in mijn blog, en wel met een toffe winactie. Maar eerst; alles over deJouwe!

deJouwe kwam toevallig voorbij op mijn Instagram tijdlijn en ik wist direct; die wil ik aan mijn muur hebben! Gelukt. Want de toffe items hangen inmiddels in de kamers van de twins. Wat een tof concept!

deJouwe is in 2015 opgericht door de Nederlandse Melle de Waal en Robin Casey Calkhoven. Ze bedachten een concept waarbij je zelf online je eigen producten kan ontwerpen. De ontwerpstudio werd bedacht na een bumpy road, met een overvloed aan ontwerpen en ideeën. Met een innovatieve en gebruiksvriendelijke technieken, gemixt met de interieurtrends van nu: deJouwe was ontstaan.

Begin 2018 kwam de website online. Dé plek om je eigen wanddecoratie te ontwerpen. Je kunt kiezen uit diverse vormen, zoals de squares, letters en de hexagons en cirkels, die wij hebben gekozen. Ook de materialen kun je zelf kiezen zoals sticker, forex, aluminium en plexiglas. Daarnaast kan je kiezen of je een groot ontwerp in delen wil displayen, of juist ieder onderdeel van het geheel een eigen draai wil geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het maken van een eigen deJouwe nu zo leuk. Echt ‘demijne!’

Het ophangsysteem is modulair, dus je kunt het prima uitbreiden dan wel vervangen. En eerlijk; zelfs voor de iets minder goede klussers zoals ik, is dit systeem super easy op te hangen. Ik heb zelf gebruik gemaakt van de tutorial, maar ook zonder lukt het menigeen vast ook om met de bijgevoegde hulpmiddelen de creatie kaarsrecht op te hangen. If I can do it…you’ll sure will!

Ook eigen foto’s kunnen gekozen worden, zo maak je het helemaal een uniek item. Ben je er niet zeker van of het echt wat voor je is? Upload een foto van je muur en je ziet direct of het ontwerp dat je gemaakt hebt wel past op je muur. Super handig!Begin 2018 is onze nieuwe website online gegaan. Een website die echt voelt als “deJouwe”. Een plek waar wij jou willen inspireren om je eigen unieke gepersonaliseerde wanddecoratie te ontwerpen. Wat onze producten uniek maakt zijn de vormen die we aanbieden. Niet altijd standaard vierkant of rechthoek. Maar bijvoorbeeld met onze hexagons en cirkels zorg je voor een fris en speels effect. Doordat dit een modulair systeem is, kan je zelf heel makkelijk je collages uitbreiden of (deels) vervangen. En kan je je moeilijk voorstellen hoe het zal staan in jouw eigen huis? Upload dan een foto van jouw muur en zie direct of het thuis in jouw eigen interieur staat. Ook bieden wij onze producten aan in veel materialen zoals; sticker, forex, aluminium en plexiglas.

Wist je dat: jouw inner ontwerpkant naar boven kan komen als je een super tof idee hebt voor een deJouwe ontwerp? Je kunt contact opnemen met deJouwe als je met een nieuw, creatief idee komt, en wie weet wordt jouw idee wel een interieur hit. Hoe tof is dat!?

Winactie

And speaking of; ontwerptijd… Jij bent aan zet! Ik mag namelijk in samenwerking met deJouwe een supertoffe kerstgiveaway houden. Are you ready? Ik mag namelijk 75€ te goed verloten onder mijn volgers, zodat jij ook een supertoffe creatie op je muur kan maken! Hoe maak je kans?

x Volg deJouwe en twINSTYLEblog op Facebook

x Schrijf onder dit bericht een reactie met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen zodra je hebt gewonnen.

x Je kunt extra winkans krijgen door de actie op Instagram te volgen.

Deze winactie is wereldwijd geopend van vrijdag 21-12-2018 16:00 tot dinsdag 25-12-2018. De winnaar wordt random getrokken en zal ik hier in de blog en op Instagram publiceren. Over de loting kan niet worden gecorrespondeerd. Indien er na twee weken geen reactie is geweest, loot ik de actie onder de andere deelnemers.

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Lynn BrekelmansClaudia Diependaalsylvia tolMaartjeMarleen Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anna
Gast
Anna

Joooow mega gave actie!! Ik doe heel graag mee!

Facebook: An Na

Marleen
Gast
Marleen

Onwijs leuk!! Ik hou van foto’s en van decoratie en heb nog een hele lege witte muur boven de trap!! Ik doe dus heeeeul graag mee!!💕

Maartje
Gast
Maartje

Wat een leuk concept zeg! Ik doe heel graag mee 🙂

sylvia tol
Gast
sylvia tol

oohh wat leuk, de kids hebben allebei nog lege muren op de kamers dus we zouden hier zeker wat moois voor kunnen vinden!!

Claudia Diependaal
Gast
Claudia Diependaal

Wow wat een pracht kans! Zou ik winnen komt dat heel erg goed uit! We zijn aan het restylen!

Lynn Brekelmans
Gast
Lynn Brekelmans

Wat zou dit super leuk zijn!