Het voorjaar in met Olliewood + win!

Brrr. Het is KOUD buiten! Hoewel ik zo’n zonnige zondag als vandaag heerlijk vind, verlang ik toch naar meer warmte. Naar de zon die je huid verwarmt, naar een jasloze zomerdag, naar blote benen, naar sandalen. Naar.. de zomercollecties vol moois, zowel voor mij als -nog voor veel meer- voor de kinderen. Want hey, mijn interesse in kinderkleding is helaas nou eenmaal groter geworden dan naar de interesse in mijn eigen kleding. Met nog kilootjes teveel en een Marie Kondo- opruimwoede zijn we thuis aan het ruimen geslagen. Dat betekent ook een hoop kinderkleding minder, maar dan vooral het gaan moeten verkopen van te kleine kleding. Echter, echt Marie Kondo-ish is het niet te noemen; de kledingkasten van de kids zijn ruim vertegenwoordigd. Dus er kon prima weer wat nieuws bij 😉 Bij Olliewood lukte wat nieuws in huis halen gemakkelijk.

Oh oh oh, waarom is kleding voor de minimens nou zo leuk? Ik weet nog zo dat ik een eerste legging won op Instagram en toen letterlijk verkocht was. Wat leuk om je kid(s) leuk te kleden! Dit seizoen gaat dat ook vast weer lukken want wat is er weer veel moois binnengekomen!

Het fijne van Olliewood vind ik het enorm ruime assortiment, je slaagt hoe dan ook, welke stijl je ook mooi vindt. Met de nieuwe toevoegingen van Ammehoela, CarlijnQ en Soft Gallery maakt dit de collectie nóg completer. Ik was dan ook meteen verkocht toen ik het toffe joggers broekje voor J. naar huis kon klikken. Dit retro setje past helemaal bij de trend van nu. De strepen op de zijkanten maken het grijze joggersbroekje net even wat specialer en lekker retro. De broek heb ik nu wekelijks aan bij J, hij is met alles te combineren door de verschillende kleuren aan de zijkanten. Ik vond bij Olliewood van Name It een tof shirt dat er perfect bij past; de Rock ‘N Roar longsleeve in super veel kleurtjes; daar word je instant happy van! De Ammehoela joggers in 110-116 valt wat smal, dus mocht je twijfelen over de maat, dan raad ik een maatje groter aan. Deze zit J precies pas. Het Name It shirt is in maat 116 en past J prima, ook deze valt slank.

C draagt een jurkje uit mijn vroegere dromen. Ik was dan wel een tomboy, maar tegelijkertijd speelde ik met barbies en wilde ik op mijn verjaardag altijd wél een mooie jurk aan. Helaas kenden ze toch nog niet zo’n toffe jurk als deze van Molo. Ik kan er met mijn 32 lentes nu nog verliefd naar kijken; wat is ie mooi! En zoveel op te ontdekken, we zijn al een paar keer wezen kijken wat er allemaal op d’r jurk staat. Sowieso ben ik groot fan van de nieuwe collectie van Molo; wat zitten er weer toffe items tussen! De theekopjesrok staat nog hoog op de verlanglijst voor C. Het jurkje is maat 110-116 en valt bij mijn slankie nog erg ruim. Ik durfde 98-104 niet aan (lastig altijd met die dubbele lengtematen) omdat C de 104 gepasseerd is, maar ik vermoed dat dit maatje ook prima nog had gepast. Ach, kunnen we hem nog een lange poos dragen ;-). Ik bedoel zíj kan hem dragen. Zucht. Geluksvogel

En… Ik mag nog een geluksvogel blij maken. Met 75 euro shopping money te besteden @ Olliewood.nl. Meer weten? Scrol down!


Joehoe; gelukt! Je scrolt een weg naar misschien wel geluk; want één van jullie volgers mag voor 75 euro los gaan bij Olliewood.nl

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg twINSTYLEBlog en Olliewood.nl op Facebook
  2. Reageer onder dit bericht met een geldig emailadres zodat ik je kan contacteren als je hebt gewonnen.
  3. Wil je meer kans maken? > check mijn Instagram pagina voor meer winkansen

De winactie loopt van zondag 03-02-2019 tot zondag 10-02-2019 20:00. De winnaar wordt random getrokken en bekend gemaakt op mijn Instagram of facebook pagina in de dagen erop volgend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

28
Leave a Reply

avatar
28 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Iris van Bijsterveldt-BroersNicole van Dongen-MonsieursLisanne BonsLynn MahieuSharon de Ridder Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cindy Sanders
Gast
Cindy Sanders

Te gekke winactie! Wij doen heel graag mee!

Linda
Gast
Linda

Ooooh wat een supervette dikke mooie prijs….ben nu al aan t droomshoppen 🙊🙈…..

Marlies
Gast
Marlies

So Nice! I would live to see my little big Naut in Olliewood clothing once!

Anne
Gast
Anne

Oooh wat een toffe foto’s zitten er tussen! Leuk met dat vleugje rood en roze. Ik doe heeel graag mee. Want kinderkleding kun je nooit te veel hebben.

Anne
Gast
Anne

Jaaaaaa heel graag…kunnen altijd wat gebruiken

Alyt van der Heide
Gast
Alyt van der Heide

Doe heel graag mee voor mijn meiden. Hun kledingkast kan wel een ‘voorjaarsboost’ gebruiken. En bij Olliewood genoeg keus en een overzichtelijke website!

Marjo
Gast
Marjo

Wat een toffe kleren en wat een toffe actie. Met 3 kids heb je nog genoeg shopping budget 😅

Corinne
Gast
Corinne

Ik doe graag mee voor mijn dochter .Is vlgd maand jarig en een nieuwe outfit zou leuk zijn.

Michael, Monique en Nathan
Gast
Michael, Monique en Nathan

Wauw, wat zou dat goed uitkomen. Zoonlief groeit veel te snel en is weer toe aan een nieuwe garderobe! 😊 En bij Olliewood kan je niet anders dan slagen voor een mooie set kleding! Wij gaan heel hard duimen voor deze super prijs!

Tamara
Gast
Tamara

Super graag! Met een zoon en een tweede op komst gaat er heel wat kleding doorheen. Zo leuk ook nu ik weet dat de kleding door twee kinderen gedragen kan worden (als het nog heel is).

Karen de Jong
Gast
Karen de Jong

Wat een leuke actie!!🎉🎉 Ik zie echt super leuke outfits voorbij komen dus ik maak graag kans voor onze Lucas!❤ Of misschien voor ons 2e wondertje dat zich ieder moment kan melden!😊🎉🎉

Lotte van Breukelen
Gast
Lotte van Breukelen

Wauw wat een te gekke kleding! Ik ben zelf niet zo modieus aangelegd maar met deze ideeën kom ik een heel eind voor onze Lola!! Ik maak graag kans voor haar! ❤

Katrien van den Heuvel
Gast
Katrien van den Heuvel

Ik wil deze kleren ook!! Zo lekker vrolijk!!! Onze twins Noah en Levi mogen er ook zo hip bij lopen hoor!!! ❤🍀❤

Annabel de Ruiter
Gast
Annabel de Ruiter

Wat een leuke shop blog! Voor onze dame kunnen we ook nog wel wat leuke setjes scoren om in het voorjaar te dragen. Waag graag een kansje voor Liselotte !

sylvia tol
Gast
sylvia tol

oohh wat een leuke kleding, ik kende olliewood nog niet, maar heb de site nu gelijk maar in mijn favorieten gezet😊 met 2 jongens in huis ben ik ook vaak aan het shoppen en ja ook hun garderobe is groter dan die van mama 😂

Marcia Kan
Gast
Marcia Kan

Wowie, een superprijs zeg ! Ook op Instagram gereageerd (marcia1981k). Fingers crossed!!

Adriana de Ruiter
Gast
Adriana de Ruiter

Ik doe heel graag mee! Als pleegmoeder van twee jonge kinderen, een ouder kind en een baby op komst (ook een pleegkindje) zou €75 aan shoptegoed héél goed uitkomen! 😀 Ik ga duimen!

Fijne dag!

Manon Toemen
Gast
Manon Toemen

Erg leuke prijs. En wat hebben ze een leuke dingen bij Olliewood!! Zou graag iets leuks uitzoeken voor onze Gijs & Tim

Jolijn
Gast
Jolijn

Superleuk, ik maak graag kans (:

Laura
Gast
Laura

Wat een toffe foto’s! En gaaf dat broekje met die streepjes!

Trotsema fati
Gast
Trotsema fati

Super leuk😍 ik doe heel graag mee

Marian B
Gast
Marian B

Dit wil natuurlijk iedereen! Een meevaller is altijd welkom en shoppen voor de kids is gewoon altijd leuk. Mijn duimpjes draaien al!

Margret Verhappen
Gast
Margret Verhappen

Yes, wij doen heel graag mee. Heerlijk shoppen uit de nieuwe collecties

Sharon de Ridder
Gast
Sharon de Ridder

Wat een toffe winactie! Daar doe ik graag aan mee!

Lynn Mahieu
Gast
Lynn Mahieu

Wat een fotomodelletjes, zalig!!! 😀 Ik doe graag mee om mijn ‘modelletje’ met een mooi kleedje aan te kleden. 😀

Lisanne Bons
Gast
Lisanne Bons

Wat een super actie. De circus-jurk heeft oma al besteld voor kleindochter (zo fijn zo’n enthousiaste oma). Maar ik heb nog wel 30 andere leuke items gezien. Dus doe super graag mee.

Nicole van Dongen-Monsieurs
Gast
Nicole van Dongen-Monsieurs

Supertof😁mijn dochtertje Lilly is de laatste tijd gegroeid als kool en wat zou het tof zijn haar zomergarderobe aan te mogen vullen met wat moois uit de webshop van olliewood. mocht ik de gelukkige winnaar zijn dan zou ik kiezen voor een tof item uit de nieuwe collectie van Ammehoela of CarlijnQ😍💕🍀

Iris van Bijsterveldt-Broers
Gast
Iris van Bijsterveldt-Broers

O wauw, ik snap je helemaal. Laat dat lekkere weer maar weer komen! Heerlijk om weer wat nieuws voor de kids te hebben 😍