New Brand: A Monday In Copenhagen

Op Instagram kwam er een te gek nieuw merkje voorbij en ik dacht; daar MOET ik meer van weten. A Monday In Copenhagen is zo’n typisch Scandinavisch merk waarvan je items in je kledingkast móet hebben: De spring summer collectie is een trip down memory lane; alsof ik in mijn late jaren 80 begin jaren 90 wardrobe tevoorschijn heb getoverd; het is pastel en sporty chic met een vleugje floral. Love it!

A MONDAY in Copenhagen is een merkje dat pas in 2018 ontstaan is, dus echt vers van de pers! De collectie is inmiddels in steeds meer landen te koop, en hoera – ook in Nederland!

Het merk staat voor luxury en kan gedragen worden vanaf 2 tot ongeveer 14 jaar. De stijl is uniek; elegante details die net even anders dan anders zijn. Kwaliteit is belangrijk en daarom is alles volledig gefabriceerd van 100% organic OEKOTEX katoen. Kinderen blij want super comfi kleding, ik blij want duurzaam en verantwoord gemaakt.

C draagt uit de nieuwste spring summer collectie ‘The Traveller’ een toffe floral rok ‘Flora‘ in een heerlijk voorjaarsstofje met een toffe strik, die eigenlijk zijdelings gestrikt wordt maar volgens C moest hij in het midden. Alright, little woman 😉 De Sofia sweater past perfect boven deze stoere rok, maar eerlijk; de hele ‘tops’ collectie van A Monday past boven dit rokje, maar ik zie hem ook prima te combineren met toffe items van Maed For Mini, Bobo of Mini Rodini. Beide items hebben een loose fitting en C draagt ze in maat 4.

J draagt de toffe joggers in glans coating ‘Jones’
en het Why Not t-shirt in maat 6. Het broekje is nog wat ruim in lengte maar qua breedte past J hem al prima. Het t-shirt valt ook oversized maar kan zeker nog een poos gedragen worden, ik zou zeggen dat hij valt als een maat 116-122, afhankelijk hoe strak of los je hem wilt dragen.

Ik heb de outfitjes verder als volgt afgestijld; De twins dragen beiden leopard schoenen van Papatitos Kinderschoenen, hebben petten op van Fox Frog And Penguin.
J draagt het geheel met een tof legerjasje van Mini Rodini.

Every collection has a carefully defined colour universe and focus on quality. The clothes are produced by having the children and the globe in mind.

Je kunt A Monday In Copenhagen onder andere copen (sorry, kon het niet laten) bij Toddlers and Tees en House Of Kids

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] moet voldoen). En enkele collecties bestaan uit vrijwel volledig organic lijn, zoals One We Like. A Monday In Copenhagen en Snurk Naast dat het materiaal duurzaam is, worden ook veel bio-organic kleding duurzaam […]

trackback

[…] seizoen zijn wij brandrep van het merk A Monday In Copenhagen; vorig seizoen liet ik jullie de eerste toffe items van dit merk zien, en nu hebben ze een prachtig nieuwe […]