Springproof in Tumble ’n Dry

Tumble is klaar voor de zomer and so are we! Helemaal in het nieuw, want ik keek in C’s (nieuwe) kast en J’s kast en ik dacht; tijd voor nieuwe kleding! Het fijne aan niet super hard groeiende kids en het feit dat ik altijd ruime kleding koop, is dat het met een aardige kans het volgende seizoen opnieuw past. Helaas geldt dat niet voor alles en is de maat 98-104 echt uit C’s kast aan het verdwenen, terwijl J 104-110 langzaam moet wegwerken. Ik moet wel zeggen dat het altijd passen en meten is, want niet iedere maat valt zoals op het kaartje staat aangegeven; zo passen kleertjes de ene keer in 104 nog prima, terwijl een andere 110 te smal wordt.. Meten is weten!

Tumble ’n Dry is net als wij helemaal toe aan de zon, en dat schijnt door in hun collectie (woordgrapje). Het is mellow yellow en hey, laat dat nou net de favoriete kleur zijn van zoonlief (met een kleine push van mamma, die roze-blauw moe is, dus naast het geijkte blauw is de combi blauw geel nu de lievelingskleuren. Hoera :-)!

Zo viel ik vrijwel direct voor het toffe gele tussenjasje dat licht gevoerd is voor J; een perfecte jas voor nu; net warm genoeg voor een koude ochtend, net koud genoeg om een warme lentemiddag aan te kunnen zonder eruit te zweten. Ik heb zelf ook een puffin jasje en ondanks dat hij mega dun is, heb ik het in dit soort jassen vaak warmer dan in een wollen winterjas, waar de wind doorheen raast. Dit jasje gaat dus nu dagelijks aan naar school. Ik combineerde J’s toffe gele jas met een leave print sweater waar ik eveneens een instant crush op had, en een tof bijpassende cargo broek. De schoenen zijn van Shoesme en matchen perfect, evenals de tas met leave print.

C draagt mijn favoriete print, dat inmiddels ook haar favoriete print is geworden; leopard all the way! Ook dit seizoen kan je onmogelijk om deze print heen; hij is OVERAL! Hoe naar… voor mijn portemonee alleen dan. En verrassing; ook C heb ik in een spijkerbroek gekregen!! Hoewel ze in de afgelopen jaar totaal niet in een wilde, was je om met deze variant; er zit namelijk bij deze toffe PEARL skinny een glitterstreep aan de biezen, waardoor hij super girly valt, en zelfs mijn uberslanke dame hem super past. De fitting van de meisjes skinny’s valt dus zelfs bij het slankste meisje super goed, omdat je de zijkanten mooi kan innemen aan de binnenkant door het elastiek strakker te knopen. Echt wat houd ik van deze uitvinding. Het toffe leopard CELPE shirt combineert fijn met deze broek, maar matcht ook perfect bij de dots cardigan CARRAN in -jawel!- roze en een tof geel tussenjasje CESTER met een boho vibe, afgestijld met Shoesme schoenen in floral print.

Ik vind de outfits super fijn; ze kunnen nu gedragen worden, maar eigenlijk het gehele tussenseizoen lang. Laagjes in C’s outfit zorgen voor een makkelijk -naar school met extra laagje, op school of in de middagzon zonder extra laagje- draagbaar outfit, waar J zijn sweater een prima sweater is om te dragen onder een cargo, maar net zo goed past op een linnen broek, een dunne legging of een stevige spijkerbroek. It matches all… en hey, daar blijf ik toch wel van houden! Zet de bloemetjes maar buiten want… spring is coming! Happy shopping!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op