Behang van Studio Iris van Tricht

Als je me al een poosje volgt op Instagram, weet je dat ik de kamer van zoontje J weer onder mijn hoede heb genomen. Het moest weer anders. Een statement kamertje, dat direct opvalt, dat wilde ik. Gelukkig heb ik een makkelijke zoon die overal mee akkoord gaat; mamma heeft een ‘ja’ gekregen op de jungle kamer; hoera!

Het inrichten van een (kinder-) kamer vind ik net zo leuk als het kopen van kinderkleding, zo niet leuker! Ik vind het leuk om meubels op zijn tijd ( lees maandelijks) net even anders neer te zetten, iets in de woonkamer te verplaatsen, dan weer een ruimte heel anders in te richten, bijvoorbeeld een schoenen-stash-werk-waskamer; elk kamertje in het huis heeft al minstens twee doelen gehad. Nu J’s kamer een eigen identiteit mocht krijgen ben ik dan direct vol voor gegaan. Ik denk dat sommige mensen hun wenkbrauwen er voor op trekken, maar ik zie het als een plekje waar je even jezelf mag zijn; je kan terugtrekken om even te denken, te spelen of straks om te leren. En dat moet wel bij je passen. En dat deed het toffe behang van

Als je me al een poosje volgt op Instagram, weet je dat ik de kamer van zoontje J weer onder mijn hoede heb genomen. Het moest weer anders. Een statement kamertje, dat direct opvalt, dat wilde ik. Gelukkig heb ik een makkelijke zoon die overal mee akkoord gaat; mamma heeft een ‘ja’ gekregen op de jungle kamer; hoera!

Het inrichten van een (kinder-) kamer vind ik net zo leuk als het kopen van kinderkleding, zo niet leuker! Ik vind het leuk om meubels op zijn tijd ( lees maandelijks) net even anders neer te zetten, iets in de woonkamer te verplaatsen, dan weer een ruimte heel anders in te richten, bijvoorbeeld een schoenen-stash-werk-waskamer; elk kamertje in het huis heeft al minstens twee doelen gehad. Nu J’s kamer een eigen identiteit mocht krijgen ben ik dan direct vol voor gegaan. Ik denk dat sommige mensen hun wenkbrauwen er voor op trekken, maar ik zie het als een plekje waar je even jezelf mag zijn; je kan terugtrekken om even te denken, te spelen of straks om te leren. En dat moet wel bij je passen. En dat deed het toffe behang van STUDIOIRISVANTRICHT nu ook.

Als mama weet Iris hoe belangrijk het is om je kindje een gezellige, vrolijke en tegelijkertijd rustige kinderkamer te bieden. Dit is dan ook de basis van elk design in de behangcollectie van STUDIOIRISVANTRICHT; vrolijk, speels & eigentijds. Iris designs zijn volledig van haarzelf, daarnaast beheert ze de webshop. Het is een volledig Nederlands product en dat maakt het behang nog net even wat leuker!

Ik was zelf volledig om toen ik het stoere pijltjes behang zag. Het is monochroom en best aanwezig, maar doordat de lengte is aangepast in de hoek van de kamer en exact loopt tot aan de bedrand, zorgt het voor een compleet hoekje. Naast het pijltjes behang heb je nog veel meer toffe designs van STUDIOIRISVANTRICHT, zoals de confetti, de luchtballon, palmbomen, papieren vliegtuigjes, regenboogjes in alle prints en kleuren. Check HIER alle behangen van STUDIOIRISVANTRICHT

De behangrollen zijn op maat te bestellen en worden geleverd op 160 grams vliesbehang. Je kunt kiezen uit een baan (48,7 cm breed en 2,80 lang) of een rol (48,7 cm breed en 10 meter lang). De levertijd is 5 tot 10 werkdagen en worden wekelijks in productie genomen dinsdags om 09:00. Omdat de bestellingen op maat worden gemaakt kunnen ze niet teruggestuurd worden. Je kunt een staaltje behang bestellen als je zeker wilt weten of de print wel zou passen.2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaSusanne Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Susanne
Gast
Susanne

Ik ben heel benieuwd waar je het behang vandaan hebt?