Glamperen bij de Achterse Hoef

Ik kan niet geloven dat we inmiddels alweer een week geleden een heerlijk weekendje weg waren in een luxe chalet bij de Achterse Hoef. Het enige wat mij eraan herinnert dat we echt alweer even terug zijn, is zoontje J, die elke dag vraagt of we nu ‘weer’ op vakantie gaan; voor mij het teken dat de twins genoten hebben. En wij natuurlijk, want ondanks de beroerde weersvoorspelling hebben we een fantastisch weekend gehad, want de gevoelsvoorspelling was wel juist; dit wordt een top weekend!

De Achterse Hoef is een vijf sterren camping gelegen in Bladel, bij de Belgische grens in een prachtig gebied. Het was vanuit de randstad anderhalf uur rijden, prima te doen dus. Ook voor twee kleuters die al bij de oprit van de snelweg vragen of we er al zijn 😉 De camping bestaat al sinds 1961 en is uitgegroeid van 150 kampeerplaatsen naar 600 kampeerplaatsen en 14 verhuuraccommodaties. Het leuke van de camping vind ik dat de niet merkt dat je op een grote camping zit; pas toen was het treintje namen dacht ik; huh is dit er ook nog?! En dan hadden we nóg een deel niet gezien!

Nu ben ik opgegroeid met kampeerouders en een vouwwagen. Ik vind kamperen fantastisch, maar -zeker met kleine kinderen- is voor mij luxe absoluut beter weggelegd dan een ‘met een wc-rol over de camping’- tent. Overigens vorig jaar zomer gedaan en ook prima bevallen, maar ik ben nu eenmaal meer een ‘glamping’ dan ‘camping’ fan, Mijn hart maakte dan ook een vreugdesprongetje toen ik de luxe chalet van binnen zag; wow; wat is dit fijn! Een vaatwasser, een douche, een tweepersoonsbed én Wi-Fi (zelfs een premium verbinding mogelijk!). Oké, je mag mij een nep-kampeerder noemen, maar met plezier! Dit is echt helemaal mijn ding; de sfeer van een camping met de luxe van een vakantiehuis; I love it!

Nu kan ik wel een enorme luxepoes zijn, op deze camping kun je op diverse manieren glam- en kamperen:

  • Luxe Chalets | 5 personen
  • Safaritenten | 5 personen
  • Bungalow | 4 personen
  • Bungalow | 8 personen
  • Trekkershutten | 4 personen
  • Comfort kampeerplaatsen (ook mogelijk aan het water!)
  • Luxe kampeerplaatsen (met privé sanitair aan het water)

Op de camping is meer dan vermaak; voor zowel regenachtige dagen als zomers warm; met een prachtige buitenspeeltuin, een indoor speeltuin, binnen- en buitenzwembaden, een zwemmeer, een 9-holes golfbaan, een midgetgolfbaan, een dierenweide met alpaca’s ( mijn favoriet!!), een kidsclub, een jeu de boules baan, een jeugdloungeplek, een cross-baan en een prachtige omgeving heb je eigenlijk geen reden meer om van deze fantastische camping vandaan te hoeven gaan.

Lachende gezichtjes van je kinderen, heerlijke broodjes, een treintje die om 16:00 over de camping rijdt, oneindig springen op de trampoline, rustig een badminton spel doen als de twins liggen of een magazine lezen onder de veranda, zwemmen, heerlijk dineren of de warme afhaalbroodjes in de ochtend, en daarnaast de gemoedelijke sfeer en zoveel kunnen aar niets hoeven; Wij komen hier gauw nog eens terug; glam- of misschien zelfs kamperend!

Bedankt voor de uitnodiging de Achterse Hoef!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op