De zomer in met Olliewood.nl

Wow. Wat kan je hier naar toe verlangen. De zon. de zomer. Hoewel ik er bij lange na niet meer zo goed tegen kan als ‘vroeger’ (iehh!), kan ik zo genieten van dit weertje. Sinds we een overkapping hebben staan, zijn wij sowieso chronisch buiten te vinden, en is mijn tuin mijn tweede living geworden.

Ik weet niet waarom, maar ik vond het lang duren voordat het -voor mijn gevoel- eindelijk blote benen weer is geworden. Lange broeken, vesten en toen zelfs weer de net schone winterkleding terug van zolder moeten halen. Hopelijk blijven die jassen nu voorlopig nog even binnen!

Bij Olliewood konden we terecht voor een fijne zomercollectie vol moois. Hoewel ik andere mensen weet die in februari altijd al bij de komst van de nieuwe spring summer collecties de hele zomer garderobe shoppen, durf ik dat meestal nog niet aan. Hoewel mijn kids verre van enorme groeispurts hebben, ben ik wel altijd bang dat als ik bijvoorbeeld een sandaaltje aanschaf in februari of maart, hij straks in augustus te klein is geworden. Met shirts en shorts vind ik dat een ander verhaal. Vaak koop ik ze op de groei en kunnen ze er in het begin in zwemmen, maar past ie een paar maanden later prima. Of -ons geval- soms een jaar later nog 😉

Dit seizoen werd ik super blij van de spring summer collectie van CarlijnQ. De vrolijke, kleurrijke details zijn een heerlijk passende summer vibe met een retro randje, past de twins perfect. Zo heerlijk om te zien hoe dit merkje van een klein, monochrome collectie is uitgegroeid tot zijn wereldwijd verkocht merk, met steeds toffere collecties. Voor C nam ik het zwempakje met een ruffle rand aan de bovenzijde en mouwtjes met UV filter 50. Super schattig en staat dr waanzinnig. We hebben maat 110-116, en – Op J’s shorts na- valt CarlijnQ dit seizoen gemiddeld tot ruim qua maat, zeker als je kindje wat steviger is. Ik raad dus aan om je eigen maat te nemen. Het badpakje is uitgekocht, maar hier kun je CarlijnQ in de sale shoppen.

J’s t-shirt is van Name-it kids. evenals het luipaard shirtje van C. C draagt in maat 110 en deze valt aardig op maat. Ze is vrij slank en daardoor kan ze hem voorlopig lekker doordragen, omdat de lengte van het shirt lekker lang is. De opdruk is van ‘flock’ wat ik persoonlijk mooier vind dan een drukprint. Voor 12.99 shop je hem al, heerlijk die fijne prijsjes van Name-it! Dat geldt ook voor J’s shirt; eveneens 12.99. J draagt maat 116 en deze valt ook prima op maat. De zonnebrillen zijn van Molo, ook verkrijgbaar in de shop.

Wij genieten onder de overkapping nog even van dit heerlijke weertje, jij ook?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op