Klaar voor het nieuwe seizoen najaar 2019.

Ik ben terug! Met enige nieuwe layout en vooral weer zin!

Elk halfjaar probeer ik toch weer het uit te stellen: mid zomer al te kijken naar de nieuwste winterjassen? Een beetje koek-koek is het wel. Maar er is alweer zoveel moois binnen gekomen! Tegelijkertijd probeer ik de vakantie echt even rustig aan te doen; het geld vliegt er tijdens vakanties altijd harder uit met extra etentjes, dagjes weg en natuurlijk op vakantie zelf. Maar… het lonkt!

Vorige maand was ik bij PR4kids en mocht ik al het een en ander voor het komende seizoen inzien. Welke trends er duidelijk terugkomen? We zien nog steeds een enorme vintage vibe! Hooray! De rib broekjes en rokjes van vorig jaar mogen weer uit de kast getrokken worden. In combinatie met warme, zachte knits en sweaters, mooie worker of cowboysboots en vintage prints. Ik houd ervan!

Een onmisbare trend al seizoenlang is de luipaardprint, ook die zien we weer volop te komende seizoenen in vrijwel alle collecties voorbij komen. Helemaal fijn want deze combineren fantastisch met een mooi ribbroekje of een fijne knit of teddy jasje en met de aardetint kleuren van nu prima te combineren. Eigenlijk kan je met kleur niet fout doen. Kleuren combineren mag! En wat te denken van de gave python print laarsjes van de Bristol: Need them! Ook was ik op slag verliefd op de jas van Bristol, die een enorm toffe vrouwen en kindercollectie heeft voor komend seizoen. De cowboy laarsjes van Red-Rag zag ik al aan C’s schoenen sieren.

Ik zit al helemaal klaar voor komend seizoen; wat jij?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op