New outfit and bike!

En dan ben je bijna 5. Over ruim een week zijn de twins alweer 5 en het was de bedoeling ze de fietsen te geven op hun vijfde verjaardag, zoals de meesten dat doen. Helaas mijn zoon -zoals de meeste dit hopelijk niet doen- kreeg het voor elkaar een klapband met zijn oude fietsje te krijgen, en tja.. dan maar een nieuwe fiets. En zo gebeurde; de nieuwe fietsen van Banwood en Stoy zijn een feit! Oké, voor de verjaardag doen we dan een tandendoosje zodat ze niet helemaal met lege handen staan, en voor nu zitten we elke dag van de vakantie al goed gebruik te maken van de fietsjes; geluk bij een ongeluk!

Vandaag scoorde ik voor C. ook nog een tof outfitje bij de Zeeman. Het jurkje kocht ik als setje en kan je zowel in de winkel als online nu vinden, evenals de sweater. Omdat ze er op uit wilde ging de camera mee, dus gelijk wat toffe foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

De laarsjes zijn van Bobo Choses, van een oudere collectie, de maillot is van CarlijnQ en heb ik via Toddlers and Tees. What do you think?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op