A Monday In Copenhagen A/W 2019-2020

Hooray! De komende week bereiken we weer de 25+ graden, en laat mijn duo nu net dan 5 jaar worden. 5 jaar! Ik geloof gewoon bijna niet dat ik vijf jaar geleden zwanger van ze was; het voelt namelijk veel langer geleden, als in een vorig leven. En ook weer niet, want ik kan me -delen van- de bevalling nog zo herinneren. En nu worden ze alweer 5. En met een nieuw seizoen in het vooruitzicht, betekent dit ook weer; een maatje (of twee) groter dan vorig jaar rond deze tijd, dus oude kleding eruit; nieuwe erin!

Dit seizoen zijn wij brandrep van het merk A Monday In Copenhagen; vorig seizoen liet ik jullie de eerste toffe items van dit merk zien, en nu hebben ze een prachtig nieuwe collectie voor het najaar gelanceerd. Welkom in de wereld van de prachtige kleuren zoals okergeel, navy blauw, veel aardse tinten, bloemenprints en speelse teksten. Het fijne vind ik dat de kleding van OEKO-TEX is, dus duurzaam geproduceerd. De outfits matchen heerlijk met elkaar, dus kunnen we weer ouderwets mix and matchen.

Voor C. wordt ik super blij van de fladderrokken en -jurken (mijn favoriet is duidelijk de Alba rok!), ze staan haar zo waanzinnig goed! Voor J heb ik net als vorig seizoen een glad joggersbroekje Jay, die werkelijk met alles te combineren is. Vrijwel alle basiskleuren zitten in het broekje, wat hem zo veelzijdig maakt. De twins dragen beiden maat 6, wat overeenkomt met 116. Voor C is dit nog aan de ruime kant, maar gezien het voor komend(e) seizoen(en) is, is dit prima, en daarbij houd ik wel van oversized. Ook voor J is dit maatje perfect, ik denk dat dit namelijk nog tot 122 (misschien wel langer?) door te dragen is.

A Monday In Copenhagen is onder andere te koop bij Kindzoblij, Toddlers and Tees en DrumsnDreams.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op