(Usta-) belle in het rosarium

Vandaag namen we een kijkje in Westbroekpark; een plek waar mijn vader vroeger als kind al kwam en wij hierdoor ook geregeld kwamen. How times change; wat is er veel veranderd en wat een te gekke speeltuin hebben ze daar. Want hey; ik kan de rozentuinen wel prachtig vinden; de twins komen toch heel veel liever in het rosarium vanwege de toffe speeltuin šŸ˜‰

De outfits zijn van Ustabelle. Dit prachtige label is duidelijk een high end merk, en ik werd direct verliefd op de prachtige Riri belt die C. op de foto’s draagt, gecombineerd met de Lil maxi jurk. Wat een plaatje! Net alsof ze uit een magazine is gestapt. Zelf wil ze vooral de rok die je als riem omklikt elke dag om, en moet ik haar geregeld wel teleurstellen dat je met zo’n rok niet naar school of de bso kan. Maar zo’n heerlijke vakantiedag als vandaag als nog-net-vier-jarige? Vooruit! (mits mamma dan wat foto’s van d’r kan gaan maken ;-))

J draagt een tof Angi shirt van de boys collection en de round pants. Lekker zwart wit combinatie die we nog geregeld dragen, want ondanks de grote kleurexplosie die er inmiddels in de twingarderobes te vinden is, kan ik zwart wit nog enorm waarderen. Niet alleen in de kleding, ook in de fotografie šŸ™‚

Ustabelle is een Israƫlisch label dat door twee jonge moeders is opgezet met als insteek dat de kleding die ze voor de kids ontwerpen zelf ook gedragen zouden moeten kunnen worden. Dus; high fashion, stoer, lekker monochroom en een tikkeltje rebels. Ik vind het geweldig!

De twins zijn helemaal klaar om hun vijfde verjaardag te vieren.

Wat is jouw voorkeur? Zwart wit of kleur?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op